Δήμος Αριστοτέλη: Bίντεο για τουριστική προβολή

11-02-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Αριστοτέλη ανέθεσε την δημιουργία και προβολή οπτικοακουστικού υλικού τουριστικής προβολής έναντι του ποσού των 6.450 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Το βίντεο εκτός των άλλων θα προωθείται από τον Δήμο και στις διάφορες εκθέσεις που θα συμμετέχει στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

Τα γυρίσματα περιλαμβάνουν σημαντικές τοποθεσίες και αξιοθέατα του Δήμου, μία διαφορετική πρόταση για επέκταση της τουριστικής σεζόν, καθώς ο τόπος μας ενδείκνυται για 12 μήνες τουρισμού. Ειδικότερα, περιλαμβάνουν

Α) Το Άλσος Αριστοτέλη, το brand name της περιοχής σε 4k δείχνοντας τον περιβάλλοντα χώρο, τονίζοντας ότι η περιοχή κατοικείται από αρχαιοτάτων χρόνων έως και σήμερα.

Β) Τον Φυσικό πλούτο μέσα από αερολήψεις δίνοντας σε όλους τον υπέροχο συνδυασμό του υγρού στοιχείου με τη γη.

Γ) Το Μουσείο Υφαντικής Αρναίας, μία γνωριμία μέσα από την τέχνη της υφαντικής με πλάνα από την Αρναία δείχνοντας την ιδιαίτερη Μακεδονική αρχιτεκτονική με έμφαση στο μεγαλείο της τοπικής κοινωνίας στην πάροδο των χρόνων.

Δ) Τον Πύργο Ουρανούπολης, την πύλη του Ουρανού, το σύμβολο της πόλης που στέκει εκεί και εύχεται καλό κατευόδιο στους επισκέπτες του Ιερού βουνού και είναι πάλι εκεί για να τους καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο στην Ιερή αυτή Γη.

Ε) Την Αρχαία Στάγειρα, την γενέτειρα του φιλοσόφου Αριστοτέλη με τις πρόσφατες ανακαλύψεις για τον τάφο του που ξανάφερε σε παγκόσμιο επίπεδο την μοναδική προσωπικότητα του πανεπιστήμονα.

ΣΤ) Την Αρχαία Άκανθος, μια ακόμη αρχαιολογική ανακάλυψη.

Επίσης, ο Δήμος ενέκρινε τη δημιουργία και ανάπτυξη ιστοσελίδων (websites) του Δήμου, με σκοπό να δημιουργηθεί ένας ολοκληρωμένος δυναμικός τουριστικός διαδικτυακός τόπος μέσα από τον οποίο θα γίνεται προβολή, θα παρέχεται διαρκής πληροφόρηση και ενημέρωση στο κοινό γύρω από το Δήμο εκτιμώμενης αξίας Σύμβασης ποσού 10.602 Ευρώ, η οποία θα εκτελεσθεί σε δύο στάδια.

 

διαβάστε ακόμα

Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13