Δράσεις για τον τουρισμό από Δήμους της Κρήτης

19-01-18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Αποφάσεις για την τουριστική προώθηση των περιοχών τους έλαβαν Δήμοι στη Κρήτη. Ειδικότερα:

-Ο Δήμος Αγίου Νικολάου ανέθεσε την εργασία δημιουργίας τουριστικής ιστοσελίδας για τον Δήμο στην εταιρεία AG Desing Γραφιστικές υπηρεσίες έναντι του ποσού των 24.800 ευρώ με ΦΠΑ. Επίσης ο Δήμος Αγίου Νικολάου αποφάσισε  την προμήθεια “έργου τέχνης” με θέμα την αρπαγή της Ευρώπης το οποίο θα τοποθετηθεί στο Γραφείο του Δημάρχου, επειδή ο Δήμος Αγίου Νικολάου προσπαθεί να αναδείξει τον μύθο αυτό ως τμήμα της Τουριστικής Προβολής μέσω του πολιτισμού, από τον κ. Ρουσσέτο Παναγιωτάκη ύψους 2.480 ευρώ με ΦΠΑ.

-O Δήμος Κισάμου ενέκρινε τη δημιουργία τουριστικού portal έναντι του ποσού των 4.800 ευρώ με σκοπό την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών και των μοναδικών σημείων ομορφιάς του Δήμου αλλά και για να δοθεί ιδιαίτερη βάση στα σημεία που δεν έχουν αναδειχθεί όσο θα έπρεπε μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον Δήμο η πληροφορία σε τόσο μεγάλο όγκο επισκεπτών μπορεί να δοθεί μόνο με τη χρήση του διαδικτύου, η οποία θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους επισκέπτες του Δήμου σε πάνω από μία γλώσσα. Ακόμη το τουριστικό portal θεωρείται αναγκαίο για περαιτέρω προβολή και ανάδειξη του Δήμου Κισσάμου σε εκθέσεις, διαφημίσεις αλλά και για τους εν δυνάμει επισκέπτες του Δήμου μας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, αφού η πρόσβαση στις πληροφορίες θα βρίσκεται διαθέσιμη 365 ημέρες τον χρόνο, ακόμα και όταν σχεδιάζουν τις διακοπές τους.

-Ο Δήμος Ρεθύμνου ενέκρινε το αίτημα για μετάφραση του υλικού της ιστοσελίδας www.rethymno.guide στα Κινέζικα, Πολωνικά και Γαλλικά έναντι του ποσού των 2.428 ευρώ.

 

 

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων