Χριστουγεννιάτικο αερόστατο πάνω από το Βόλο

27-11-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της τελετής έναρξης των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε την πραγματοποίηση πτήσης διαφημιστικού αερόστατου, η οποία θα λάβει χώρα στις 29 Νοεμβρίου, προκειμένου να διαφημιστεί η τελετή φωταγώγησης της πόλης του Βόλου και εν γένει η περιοχή του παραλιακού μετώπου με τον εορταστικό στολισμό, ως το απόλυτο συγκριτικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την τουριστική προβολή της πόλης.

Παράλληλα, ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με την Περιφέρεια αποφάσισε την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στο Πάρκο“Ολυµπιακής Φλόγας”, στο πλαίσιο της φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου µε ελεύθερη είσοδο για το κοινό και είναι συνυφασµένη µε το πρόγραµµα “Τουρισµού & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων”, το οποίο στοχεύει στην τουριστική προβολή του τόπου για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.

Τα πολιτιστικά και τουριστικά αξιοθέατα της πόλης σε συνδυασµό µε το εν λόγω πρόγραμμα, επιχειρούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες της Καστοριάς. Μεταξύ άλλων, ένας από τους σηµαντικότερους στόχους αυτού του εγχειρήµατος, εκτός από το µουσικό και ψυχαγωγικό του χαρακτήρα, είναι και η προσέλκυση επιπλέον επισκεπτών, συµβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής οικονοµίας την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

 

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»