Δράσεις τουριστικής προβολής από Περιφέρειες

16-10-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Αποφάσεις για δράσεις τουριστικής προώθησης έλαβαν οι Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε δαπάνη και διάθεση πίστωσης μέχρι του συνολικού ποσού των 4.823,60 ευρώ με Φ.Π.Α. προς την «ΚΑΤΡΙΒΕΣΗ Ε.Ε.» για τη σύναψη σύμβασης, για την εκτύπωση του νέου έντυπου υλικού (φυλλάδια) τουριστικής προβολής της Περιφέρειας, (2.500 στα αγγλικά και 1.500 ελληνικά).

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ενέκρινε την έναρξη της διαδικασίας διαπραγμάτευσης για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε εκθέσεις τουριστικής προβολής για το έτος 2018 με τους διοργανωτές των εκθέσεων ΙΤΒ 2018 (εταιρεία Messe Berlin GmbH), MITT 2018 (εταιρεία ΙΤΕ Travel @ Tourism) και WTM 2018 (εταιρεία Reed Exhibitions Ltd) οι οποίοι έχουν την αποκλειστική δυνατότητα σύναψης συμφωνίας για την αποδοχή συμμετοχής ενός εκθέτη.

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενέκρινε την υλοποίηση δράσεων στο πλαίσιο των ενεργειών προώθησης του γαστρονομικού τουριστικού προϊόντος του προορισμού στο εξωτερικό και των ενεργειών προώθησης των εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Ελληνική αγορά. Το έργο ανετέθη στην εταιρεία Alliance Travel Σιδηροπούλου Ε. Αλεξία έναντι του ποσού των 4.198 ευρώ.

Η μία δράση αφορά σε ενέργειες με στόχο την προβολή της γαστρονομίας της Περιφέρειας ΑΜΘ σε συνεργασία με την ένωση δημοσιογράφων «International food,wine and travel writers association” που εδρεύει στις ΗΠΑ και η δεύτερη δράση αφορά σε επικοινωνία με Έλληνες συντάκτες τουρισμού (μεμονωμένα ή/και μέσω των φορέων ή ενώσεών τους) και παρουσίαση των εναλλακτικών δραστηριοτήτων κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή.

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη