Δράσεις τουριστικής προβολής από τους Δήμους Λάρισας, Πάρου, Σαρωνικού και Κασσάνδρας

14-10-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Αποφάσεις έλαβαν οι Δήμοι Λάρισας Πάρου Σαρωνικού και Κασσάνδρας στο πλαίσιο των προγραμμάτων τουριστικής προώθησης των προορισμών.

Ο Δήμος Λάρισας ανέθεσε το έργο της προμήθειας ολοκληρωμένων θεματικών πολιτιστικών και τουριστικών πακέτων για την προβολή του προορισμού έναντι του ποσού των  23.796,84 ευρώ με  ΦΠΑ στην εταιρία «ΜΠΟΝΤΙΚΟΥΛΗΣ Ε. ΓΕΩΡΓΙΟΣ».

Η ανάθεση αφορά:

-Την εκπόνηση τριών ολοκληρωμένων ελκυστικών θεματικών πολιτιστικών και τουριστικών πακέτων για τον Δήμο και με κατηγοριοποίηση σε διάρκειες πακέτων (1ήμερα, 2ήμερες, 3ήμερες), που θα αναπτυχθούν σε ηλεκτρονική μορφή και το περιεχόμενο των οποίων θα οριστικοποιηθεί σε συνεργασία με τους εμπλεκομένους φορείς.

-Ανάρτηση των πακέτων σε ειδική σελίδα της ιστοσελίδας του Δήμου. Σύνδεση της σελίδας με όλες τις υφιστάμενες τουριστικές σελίδες της περιοχής (Ένωση Ξενοδόχων, μουσεία κ.α.).

-Δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου για τα συγκεκριμένα θεματικά πακέτα και παραγωγή του σε 10.000 αντίτυπα. Και διανομή τους σε μουσεία της πόλεις ξενοδοχεία κ.λ.π

-Ηλεκτρονική αποστολή των θεματικών πακέτων σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Ο Δήμος Κασσάνδρας στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής διέθεσε κονδύλι 2.000 ευρώ για την ανάδειξη πρωτοποριακών προϊόντων με βάση πρώτες ύλες από την περιοχή.

Ο Δήμος Σαρωνικού ανέθεσε τη δημιουργία διαφημιστικού βίντεο ανάδειξης της τουριστικής ταυτότητας του προορισμού στην επιχείρηση Δημήτρης Κατρανίδης έναντι του ποσού των 3.992,80 ευρώ με ΦΠΑ. 

Ο Δήμος Πάρου ενέκρινε την τοποθέτηση χαρτών πληροφόρησης στον παραδοσιακό οικισμό Μάρπησσας.

Εξάλλου, η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Τεχνολογικού Ιδρύματος Κρήτης  ενέκρινε την Οικονομική Διαχείριση του έργου με τίτλο "Μελέτη τουριστικής Ζήτησης και Προφίλ Επισκεπτών της Ανατολικής Κρήτης" από τον ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης με φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Κρήτης. Επίσης, ενέκρινε  τον ορισμό του κ. Αλέξανδρου Αποστολάκη, Επίκουρου Καθηγητή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης, ως Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

 

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες