Νέο τουριστικό φυλλάδιο από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

08-10-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενέκρινε την αναγκαιότητα σύναψης σύμβασης εκτύπωσης του νέου έντυπου υλικού (φυλλάδια) τουριστικής προβολής.

Το νέο φυλλάδιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (12 σελίδων), όπως σχεδιάστηκε και παραδόθηκε από τον ΣΕΤΕ, επικεντρώνεται στην ανάδειξη των προορισμών και των εμπειριών ως Inspirations της μοναδικής συλλογής της Δυτικής Ελλάδας μέσω της φράσης “Be inspired” Western Greece. Ειδικότερα, πρόκειται για δημιουργία μακέτας εντύπου 12 σελίδων (6 σαλόνια), όπου απεικονίζονται οι βασικές εμπειρίες και η ελκυστικότητα του προορισμού σε δύο γλώσσες (Ελληνικά και Αγγλικά). Μετά και από τις προτάσεις των τοπικών φορέων, στο πλαίσιο της διαβούλευσης, το έντυπο έχει δημιουργηθεί σε 5 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ρωσικά).

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως αναφέρει η Περιφέρεια, το νέο φυλλάδιο παρουσιάζει με το πιο σύγχρονο τρόπο την πλούσια φυσική και υλική ποικιλομορφία όσον αφορά τους ιστορικούς- αρχαιολογικούς και οικοπολιτιστικούς πόρους που βρίσκονται εντός του γεωγραφικού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που σε συνδυασμό με τη θάλασσα, έχει ως αποτέλεσμα την ύπαρξη σημαντικών χαρακτηριστικών εξωστρέφειας, ωριμότητας και διεθνοποίησης της τουριστικής δραστηριότητας. Προς το σκοπό αυτό, σε πρώτη φάση, θα εκτυπωθεί έντυπο υλικό στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα προκειμένου να ανταποκριθούμε άμεσα στις υψηλές απαιτήσεις συμμετοχής μας στη Διεθνή Έκθεση Λονδίνου (World Travel Market 2017) και εντός της Ελλάδας (Philoxenia 2017 και Greek Tourism Expo 2017), αλλά και όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

διαβάστε ακόμα

Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13