Δήμος Πάρου: Δράσεις προβολής σε διεθνή μέσα ενημέρωσης

07-10-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο των ενεργειών για τη προβολή του νησιού σε αναδυόμενες αγορές, ενέκρινε την υλοποίηση δύο δράσεων.

Αναλυτικά, ενέκρινε τη κάλυψη δαπάνης για την επίσκεψη στη Πάρο του Γερμανού δηµοσιογράφου κ. Michael Lehmann, ο οποίος καλύπτει θεµατογραφία για την Ελλάδα για το δίκτυο ARD το οποίο διαθέτει πάνω από 60 ραδιοφωνικούς σταθµούς,

Επίσης, από τις 12 έως τις 15 Οκτωβρίου, θα επισκεφθεί το νησί το Ιρλανδικό Τηλεοπτικό συνεργείο του καναλιού Unravel Travel TV το οποίο εκπέµπει σε πολλά δίκτυα και media πλατφόρµες όπως το Satellite, Cable, Online TV ενώ κατέχει την 51ή θέση όλων των Travel Channels στην Ευρώπη και την 642ή παγκοσµίως. Το συγκεκριµένο κανάλι µόνο στο YouTube έχει συνολικά 14,8 εκατοµµύρια προβολές. Επιλεγµένες εκποµπές του Unravel Travel TV εκπέµπουν και στο Ντουµπάι στο City 7 που µέσω δορυφόρου µπορούν να παρακολουθήσουν σε όλη την Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.

Επίσης το Unravel Travel TV προσφέρει ταξιδιωτικό υλικό στο εβδοµαδιαίο slot στα κανάλια από την Ιρλανδία, TV3 και Ireland AM µε παρουσιάστρια την Julianne Mooney, ενώ προσφέρει συχνά υλικό για τουρισµό υγείας στο Fox News 32 Chicago. Το υλικό που κατέχει το Unravel Travel TV προσφέρεται επίσης σε προορισµούς, Tour Operators, Tour Companies αλλά και στα TBEX events στην Ευρώπη και στην Ασία. Το TBEX είναι το µεγαλύτερο event παγκοσµίως όπου συγκεντρώνονται όλοι οι Travel Bloggers, ταξιδιωτικοί δηµοσιογράφοι, συγγραφείς και media content creators.

 

διαβάστε ακόμα

Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο