Τι απαντά η Lidl στο δήμαρχο Σαντορίνης για την αφαίρεση των σταυρών

18-09-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Δεν ήταν έκφραση ιδεολογικών ή πολιτικών θέσεων η αφαίρεση των σταυρών από τη φωτογραφία της Σαντορίνης, απαντά η Lidl σε παρέμβαση του δημάρχου Σαντορίνης, κ. Νίκου Ζώρζου, για το θέμα που προέκυψε από αντιδράσεις για προϊόν που πωλούνταν από τη γερμανική μεγάλη αλυσίδα σουπερ μπαρκετ και απεικόνιζε εκκλησίες της Σαντορίνης χωρίς σταυρό.

Η διαβεβαίωσε ότι θα σχεδιάσει εκ νέου τη συσκευασία του επίμαχου προϊόντος το συντομότερο.

«Είναι σαφές ότι κατά τον τελευταίο επανασχεδιασμό της συσκευασίας υπήρξε λάθος το δημιουργικό και αντιμετωπίζουμε το γεγονός αυτό ως προτεραιότητα», αναφέρει.

Διαβάστε την επιστολή της Lidl…

«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, 

Λυπούμαστε ειλικρινά για οποιαδήποτε αναστάτωση προκλήθηκε όσον αφορά στο θέμα της συσκευασίας της σειράς προϊόντων Eridanous και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα σχεδιάσουμε εκ νέου τη συσκευασία το συντομότερο.

Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μας και φυσικά δεν πρόκειται να είναι ποτέ η έκφραση ιδεολογικών ή πολιτικών απόψεων μέσω των προϊόντων μας ή των συσκευασιών τους.

διαθέτουμε προς πώληση τη δημοφιλή ιδιωτικής ετικέτας γκάμα Eridanous στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ευρώπη εδώ και αρκετά χρόνια και κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής η συσκευασία έχει υποστεί πολλές αλλαγές και έχουν χρησιμοποιηθεί ποικίλα εικαστικά. 

Είναι σαφές ότι κατά τον τελευταίο επανασχεδιασμό της συσκευασίας υπήρξε λάθος το δημιουργικό και αντιμετωπίζουμε το γεγονός αυτό ως προτεραιότητα.

Στη Lidl Hellas στηρίζουμε σε κάθε δραστηριότητά μας αυτόν τον τόπο, τον οποίο σεβόμαστε και αγαπάμε. Συνεργαζόμαστε με περισσότερους από 1.800 Έλληνες προμηθευτές, απασχολούμε περίπου 5.500 εργαζόμενους, επενδύουμε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ ανά έτος και προσφέραμε περισσότερο από 1 εκατ. Ευρώ σε ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Συγκεκριμένα, στηρίζουμε Έλληνες Προμηθευτές συμβάλλοντας στην προώθηση των προϊόντων τους σε ευρωπαϊκές χώρες δραστηριότητας της Lidl, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί o προμηθευτής Santos, προϊόντα του οποίου μπορούν να βρουν οι καταναλωτές στα καταστήματα Lidl της Ευρώπης, αλλά και σε online αγορές Lidl. 

Λυπούμαστε πραγματικά για το ατυχές αυτό γεγονός και όπως σας προαναφέραμε η διεθνής ομάδα που επιμελείται τα εικαστικά των συσκευασιών θα διορθώσει το λάθος άμεσα. 

Με εκτίμηση 

Βασιλική Αδαμίδου 

Δ/ντρια Επικοινωνίας Και Εταιρικής Υπευθυνότητας 

Lidl Hellas».

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια