Δήμος Ιωαννιτών: Διαγωνισμός για δράσεις τουριστικής προβολής

19-08-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Ιωαννιτών προκήρυξε  συνοπτικό διαγωνισμό , με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης για την ανάδειξη αναδόχου για την υπηρεσία «Δράσεις τουριστικής προβολής, προώθησης και παρουσίασης του προορισμού “Ιωάννινα” στο εξωτερικό, στο πλαίσιο διπλωματίας πόλεων προϋπολογισμού 51.993,20 ευρώ.

Η δαπάνη θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής του Δήμου , την 30/08/2017 και ώρα 10:00π.μ. στο κτίριο του Δήμου Ιωαννίνων, επί της οδού ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 5, Τ.Κ. 45221.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ενώπιον της επιτροπής ή να αποστείλουν τις έγγραφες προσφορές τους, μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, στο πρωτόκολλο της Οικονομικής Υπηρεσίας ,Καπλανη 9, το αργότερο μέχρι και την προηγούμενη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού, δηλαδή την 29/08/2017 και ώρα 14.00.

Το συνολικό αντικείμενο του έργου του Αναδόχου, συνίσταται σε υπηρεσίες εξειδικευμένες στο χώρο του τουριστικού μάρκετινγκ προετοιμασίας, συντονισμού και οργάνωσης εκδηλώσεων επικοινωνίας προώθησης και παρουσίασης του προορισμού Ιωάννινα, συναντήσεις Β2Β, κ.α.

Ο διαγωνισμός που εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό του 2017, αφορά στη τουριστική προβολή, προώθηση και παρουσίαση των Ιωαννίνων στο εξωτερικό, σε χώρες όπως η Γερμανία και η Κύπρος που αποτελούν αγορές στόχους με δράσεις στο πλαίσιο διπλωματίας πόλεων.  Οι δράσεις αυτές θα απευθύνονται σε επαγγελματικές ομάδες, οργανισμούς, ταξιδιωτικούς πράκτορες, φορείς και ενώσεις τουρισμού, εξειδικευμένους δημοσιογράφους κ.α., και θα στοχεύουν στην οργάνωση δράσεων προβολής , ενημέρωσης και παρουσίασης του ‘προορισμού Ιωάννινα’, καθώς και στην αντίστοιχη οργάνωση ταξιδίων εξοικείωσης-επίσκεψης (Fam & press trips) με κατ’ επέκταση αντίστοιχη φιλοξενία, ξενάγηση και ενημέρωση τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων - εκπροσώπων του τουρισμού στα Ιωάννινα.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ