Η Περιφέρεια Κρήτης σε εκθέσεις τουρισμού στο Παρίσι και στο Ντίσελντορφ

14-08-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Κρήτης αποφάσισε τη συμμετοχή της σε εκθέσεις τουρισμού στο Παρίσι και στο Ντίσελντορφ.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια έναντι δαπάνης 20.500 ευρώ με ΦΠΑ θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «I.F.T.M. TOP RESA», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από 26 έως 29 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, έναντι δαπάνης 14.000 ευρώ με ΦΠΑ θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού «TourNatur», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου. Η «TourNatur» είναι μία διεθνής έκθεση εναλλακτικού τουρισμού για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή. Η έκθεση προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες αγροτουρισμού – τουρισμού υπαίθρου και εναλλακτικού τουρισμού. Παράλληλα με την διεθνή έκθεση SALON CARAVAN, οι δύο εκθέσεις προσελκύουν πάνω από 200.000 επισκέπτες και αποτελούν ένα διαδραστικό γεγονός που παρουσιάζεται με τον καλύτερο τρόπο στο Γερμανικό κοινό. Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, ιδέες και προτάσεις για πεζοπορία, hiking, trekking αλλά και ποικιλίας δραστηριοτήτων στη φύση.

Συγχρόνως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ταξίδια σε διαφορετικούς εναλλακτικούς προορισμούς για να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο. Οι εκθέτες έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους επισκέπτες της έκθεσης, σχετικά με τις ποικίλες επιλογές τουρισμού, με την πολιτιστική ιστορία των ελληνικών οικισμών, τις διεθνώς πιστοποιημένες διαδρομές και γενικότερα με τα ταξίδια αναψυχής στην Ελλάδα, προβάλλοντας ένα διαφορετικό τουριστικό περιβάλλον που διευρύνει τις κλασικές επιλογές και δίνει προστιθέμενη αξία τόσο σε όγκο επισκεπτών, όσο και σε χρονική διάρκεια για τον ελληνικό τουρισμό.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ