Eκμισθώθηκε το καταφύγιο τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων

02-08-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος  Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου εκμίσθωσε έως τις 7 Ιουνίου 2048 το καταφύγιο τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων στην εταιρεία «Μαρίνα Καμένων Βούρλων Τουριστική Ανώνυμος Εταιρεία Αποκλειστικού Σκοπού ΑΕΑΣ».

Το ετήσιο σταθερό πλήρως εγγυημένο οικονομικό αντάλλαγμα, (μίσθωμα)  καθορίσθηκε στο ποσό των 21.000 ευρώ, που θα αναπροσαρμόζεται ετησίως ποσοστιαία με βάση την αύξηση του δείκτη τιμών καταναλωτή πλέον ποσοστού 1%, επί του αμέσως προηγούμενου ετήσιου καταβαλλομένου μισθώματος, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης. Τα μισθώματα των ετών από το 2ο έτος λειτουργίας του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών έως και το 7ο θα προκαταβληθούν  οπότε ο μισθωτής θα καταβάλλει πάλι μίσθωμα με την έλευση του 8ου έτους.

Επίσης, προβλέπεται επιπλέον ετήσιο αντάλλαγμα που είναι ίσο με το 10% επί των ετήσιων καθαρών κερδών μετά φόρων και θα καταβάλλεται στο τέλος κάθε οικονομικού έτους. Το οφειλόμενο οικονομικό αντάλλαγμα είναι καθαρό ποσό και δεν περιλαμβάνει ποσά που αντιστοιχούν σε φόρους, τέλη, δασμούς και λοιπές επιβαρύνσεις που φέρει ο Ανάδοχος σύμφωνα με το εφαρμοστέο κανονιστικό πλαίσιο και εν γένει τον νόμο.

Το μισθωτή βαρύνει επιπλέον ποσοστό 0,5% επί του συνόλου των ακαθαρίστων εσόδων από κάθε είδους εκμεταλλεύσεις τουριστικού καταφυγίου.

Οι βασικές υποχρεώσεις, τις οποίες ο Ανάδοχος - Μισθωτής δεσμεύεται να εκπληρώσει, είναι οι εξής:

-Να αναβαθμίσει και να διασφαλίσει καθ' όλη τη διάρκεια της Σύμβασης Μίσθωσης, την αυξημένη ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα σκάφη που ελλιμενίζονται εντός της ζώνης του και προς τρίτους στο σύνολο του καταφυγίου καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

-Να διασφαλίσει τη συνεχή, πλήρη, ανταποδοτική και ομαλή λειτουργία, ασφάλιση και φύλαξη του Καταφυγίου,

-Να χρηματοδοτήσει και να υλοποιήσει τις επενδύσεις και τις απαραίτητες εργασίες αναβάθμισης - επισκευής του Καταφυγίου.

-Να υλοποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα τακτικής, ετήσιας και βαριάς συντήρησης του Καταφυγίου (λιμενικές και χερσαίες εγκαταστάσεις)

-Να τηρεί το εκάστοτε ισχύον νομικό καθεστώς, να τηρεί το Γενικό Κανονισμό Λειτουργίας Τουριστικών Λιμένων, να συμμορφώνεται με τους αρχαιολογικούς, περιβαλλοντικούς, χωροταξικούς, πολεοδομικούς και λοιπούς περιορισμούς.

-Να εκπονήσει Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων και έκτακτων αναγκών και οποιοδήποτε άλλο Σχέδιο ή Κανονισμό απαιτείται για την λειτουργία του Καταφυγίου από τις κείμενες διατάξεις.

-Να συνεργαστεί με το Δήμο Μώλου - Αγ. Κων/νου, για την αναβάθμιση του Καταφυγίου και να επιστρέψει το Ακίνητο στο Δήμο Μώλου - Αγ. Κων/νου, σε καλή και απολύτως λειτουργική κατάσταση κατά τη λήξη ή με οποιονδήποτε τρόπο λύση της Σύμβασης Μίσθωσης.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα