Δράσεις τουριστικής προβολής από Περιφέρεια Β.Αιγαίου και Ρέθυμνο

22-07-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Αποφάσεις για δράσεις τουριστικής προβολής έλαβαν το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, ο Δήμος Αργιθέας και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.  

Η εταιρεία Atcom Internet & Multimedia A.E. διενεργεί για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης έναντι του ποσού των 19.220 ευρώ με ΦΠΑ το έργο στρατηγικού σχεδιασμού κα το σχέδιο υλοποίησης ενεργειών τουριστικής  προώθησης και προβολής του προορισμού της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου - DMOR. To έργο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη συμβουλευτική υποστήριξη επί της υλοποίησης του προτεινόμενου σχεδίου δράσης και τον συντονισμό των Προωθητικών Ενεργειών που θα αναλάβει ο Τοπικός Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού Ρεθύμνου (DMOR), ενδεικτικά και όχι περιοριστικά σε σχέση με ενέργειες όπως διοργάνωση συνεδρίων, ημερίδες προβολής προώθησης προορισμού κ.α.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανέθεσε στον καταχωρητή Papaki.gr την πραγματοποίηση της καταχώρησης domain name με καταλήξεις .gr, .eu και .com για την κατασκευή ιστοσελίδας της νέας καμπάνιας για την προώθηση των νησιών Βορείου Αιγαίου.

Ο Δήμος Αργιθέας, επίσης, ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 4.960 ευρώ  για την Δημιουργία ταυτότητας (citybranding) στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσεων για την τουριστική προβολή του Δήμου.

διαβάστε ακόμα

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ
Πρώτες Ελλάδα και Κύπρος στο γενικό δείκτη ικανοποίησης των ξενοδοχείων στη Μεσόγειο τον Απρίλιο
Δ. Καραλής: Η Ε.Ξ. Μεσσηνίας καλωσορίζει την αεροπορική σύνδεση  Καλαμάτας - Κρήτης
Η Περιφέρεια της Κρήτης πληροί τις προϋποθέσεις για τον τίτλο της "Ευρωπαϊκής Περιφέρειας Γαστρονομίας"
Ε.Ξ. Ρόδου: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης
H νέα Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου
FedHATTA: Σκανδαλωδώς άδικη η επιδότηση λεωφορείων μόνο για τα ΚΤΕΛ και όχι για τα τουριστικά γραφεία
Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή της παράκαμψης της Γιάλοβας στη Μεσσηνία
Το Skiathos Palace Hotel φύλακας του περιβάλλοντος | Γαλάζια σημαία για 14η χρoνιά - βραβεύσεις για τις πράσινες δράσεις
Time: Η Lamda Development στις 100 πιο επιδραστικές εταιρίες στον κόσμο