"Καλύτερος συνεργάτης" του Tez Τour ο Δήμος Χερσονήσου

24-03-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Την τιμητική διάκριση ως «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ» και τιμώμενος προορισμός έλαβε ο Δήμος Χερσονήσου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από τον ρωσικό τουριστικό οργανισμό Tez Tour, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «TEZ TOUR WORLDBERRY AWARDS» που πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση στη Μόσχα.

Αναλυτικότερα, ο Δήμος Χερσονήσου βραβεύθηκε στην κατηγορία Best Municipality Partner Greece (καλύτερος Συνεργαζόμενος Δήμος στη Ελλάδα για το 2016).

Την τιμητική διάκριση για τον δήμο, μοναδική στην Ελλάδα, παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Απασχόλησης & Πολιτισμού Δήμου Χερσονήσου, κ. Ευθύμιος Μουντράκης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε πολύ το Tez Tour Hellas και ειδικότερα τον Κο Δημήτρη Χαριτίδη πρόεδρο και ΔΣ και τον Γ.Δ Κο Μανώλη Απλαδενάκη για αυτή την τιμητική διάκριση του Δήμου μας. Βραβεία όπως αυτό δεν μας επαναπαύουν αλλά, αντιθέτως, μας κάνουν να θέλουμε να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο και να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή βοήθεια στους συνεργάτες μας. Ειδικότερα συνεργάτες μας από άλλες χώρες που πιθανόν να αντιμετωπίζουν κάποιες δυσκολίες στην περιοχή μας. Είναι καθήκον και υποχρέωσή μας να στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και να συνδράμουμε στην ανάπτυξή της στο Δήμο μας. Με το ρωσικό οργανισμό TΕZ TOUR έχουμε αδιάλειπτα, μία άψογη συνεργασία».

Ο κ.Μουντράκης είχε συναντήσεις στην Ελληνική Πρεσβεία με τον Πρέσβη κ.Φρυγανά, την Γενική Πρόξενο κυρία Βακάλη και τον διευθυντή του ΕΟΤ στη Μόσχα κ.Ευσταθίου, με τους οποίους συζητήθηκε η ενίσχυση των άκρων της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, οι εξαγωγές κρητικών προϊόντων, οι αδελφοποιήσεις πόλεων, η ανάπτυξη δράσεων, η πρόσκληση γνωριμίας δημοσιογράφων και διαμορφωτών κοινής γνώμης στην Κρήτη και άλλα θέματα.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Απασχόλησης & Πολιτισμού Δήμου Χερσονήσου, κ. Ευθύμιος Μουντράκης (δεξιά) με τον Έλληνα πρέσβη στη Ρωσία κ. Ανδρέα Φρυγανά

 

διαβάστε ακόμα

Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα
19,5 εκατ. θέσεις, που καλύπτουν 47 χώρες, διαθέτει το 2024 η AEGEAN
Γερμανικός Τύπος | Ελλάδα: Εξαήμερο κατά των ελλείψεων εξειδικευμένου δυναμικού;
Τουρκικός τουρισμός | +13,2% οι αφίξεις, +5,4% τα έσοδα το α' τρίμηνο
FootGolf με τη συμμετοχή των Euro 2004 Legends στο Porto Carras Pro-Am Aegean Mini Tour