Δήμος Ν. Κυνουρίας: Παραχώρηση Αρχοντικού Τσούχλου

18-03-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Την παραχώρηση του ακινήτου "Αρχοντικό Τσούχλου" στο Σωματείο "Αρχείον της Τσακωνιάς" για 25 χρόνια αποφάσισε ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας. 

Σκοπός της παραχώρησης είναι το Σωματείο, εκτελώντας ταυτόχρονα του κοινωφελείς καταστατικούς του σκοπούς, στα πλαίσια της Δ' Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020 να υποβάλλει πρόταση αξιοποίησης του συγκεκριμένου παραχωρούμενου δημοτικού ακινήτου για χρηματοδότηση στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER 2014-2020, με τίτλο «Ανατολική Πελοπόννησος. Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας και την υλοποίηση ειδικότερου Έργου, κατόπιν χρηματοδότησης της πρότασης που θα υποβληθεί στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER, μέσω της Αναπτυξιακής Πάρνωνα.

Το κόστος των προπαρασκευαστικών ενεργειών, μελετών και λοιπών αδειών που θα απαιτηθούν για την ωρίμανση του σχετικού φακέλου υποψηφιότητας θα καλυφθούν από την αξιοποίηση σχετικής δωρεάς του Συλλόγου "Το Λεωνίδιον".  Το Σωματείο μπορεί να χρησιμοποιεί τον χώρο μόνο για το σκοπό που του παραχωρείται, απαγορευμένης της έμμεσης ή άμεσης οικονομικής εκμετάλλευσής του. Το Σωματείο αναλαμβάνει την πληρωμή λειτουργικών δαπανών (ρεύμα, νερό κτλ) του παραχωρούμενου χώρου, καθώς και τις λοιπές δαπάνες συντήρησης του ακινήτου. Απαγορεύεται η παραχώρηση της χρήσης του ακινήτου σε τρίτο από το Σωματείο "Αρχείον της Τσακωνιάς".

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός