Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Δράσεις προβολής σε Ολλανδία και Σερβία

16-03-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Περιφέρεια Ιονίων νήσων έλαβε αποφάσεις για τη τουριστική προβολή σε Ολλανδία και Σερβία.

Αναλυτικά ανέθεσε ενέργειες διαφημιστικής προβολής συνολικής δαπάνης 3.850 ευρώ στην εταιρεία TRAVELUTION μέσω ηλεκτρονικής εκπαίδευσης τουριστικών πρακτόρων στην Ολλανδία.

Οι ενέργειες περιλαμβάνουν την οργάνωση και υλοποίηση : ψηφιακή online εκπαίδευση ταξιδιωτικών γραφείων και τουριστικών πρακτόρων στην Ολλανδική αγορά μέχρι 31/12/2017 στις πλατφόρμες της εταιρείας.  Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα το 6ο υποέργο με τίτλο «ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ» της πράξης του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016-2017».

Επιπλέον, η Περιφέρεια ανέθεσε ενέργειες  διαφημιστικής προβολής συνολικής δαπάνης 14.514 ευρώ στην Σέρβικη αγορά στην εταιρεία FREEMENTAL COMMUNICATIONS. Οι ενέργειες περιλαμβάνουν την οργάνωση και υλοποίηση προώθησης διαφημιστικής προβολής της Περιφέρειας στη Σερβία από 15 Απριλίου έως 1 Αυγούστου με γιγαντοαφίσα στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου, πρισματική διαφημιστική πινακίδα στην Ada Bridge κ.α.

Το έργο χρηματοδοτείται, επίσης, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συγκεκριμένα το 6ο υποέργο με τίτλο «ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ» της πράξης του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΤΟΥΣ 2016-2017».

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι