Περιφέρεια Ν.Αιγαίου: Διαγωνισμός για το περίπτερο στην ΙΤΒ ως γαστρονομική περιφέρεια

30-01-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Νοτίου Αιγαίου προκήρυξε Πρόχειρο Διαγωνισμό για τη Κατασκευή Περιπτέρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης 2019 για την έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου.

Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 60.000 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η χρηματοδότηση του έργου θα γίνει από ίδιους πόρους του Περιφερειακού Ταμείου. Ως καταληκτική ημερομηνία των προσφορών στα γραφεία του Ταμείου στη Σύρου ορίσθηκε η 6η Φεβρουαρίου και ώρα 11:00.

Oι υποψήφιοι ανάδοχοι για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό οφείλουν να έχουν μέσο όρο του κύκλου εργασιών των διαχειριστικών χρήσεων των ετών 2013, 2014, 2015 αθροιστικά μεγαλύτερο από το 100% του προϋπολογισμού του υπό ανάθεση έργου (χωρίς το Φ.Π.Α.). Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να καταθέσουν Απλά αντίγραφα ή αποσπάσματα Ισολογισμών των διαχειριστικών χρήσεων των ετών 2013, 2014, 2015, σε περίπτωση που υποχρεούνται στην έκδοση Ισολογισμών ή στην  Υπεύθυνη Δήλωση που θα κάνουν να αναφέρεται ο κύκλος εργασιών ανά έτος και ο μέσος όρος του κύκλου εργασιών των διαχειριστικών χρήσεων των ετών 2013, 2014, 2015, σε περίπτωση που δεν υποχρεούνται στην έκδοση ισολογισμών.

Εάν οι υποψήφιοι ανάδοχοι ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα σχετικά με το υπό προμήθεια υλικό ή την υπό προμήθεια υπηρεσία, κατά χρονικό διάστημα που δεν επιτρέπει την έκδοση κατά νόμο τριών ισολογισμών, υποβάλλουν τους ισολογισμούς, εφόσον υπάρχουν, ή τα σχετικά επίσημα στοιχεία που υπάρχουν κατά το διάστημα αυτό. Επίσης, πρέπει να καταθέσουν κατάλογο και συνοπτική περιγραφή των κυριοτέρων, παρόμοιων με το προκηρυσσόμενο, έργων (μία τουλάχιστον διεθνή έκθεση στο εξωτερικό), τα οποία πραγματοποίησαν την τελευταία δεκαετία με ένδειξη της οικονομικής τους αξίας, του χρόνου υλοποίησης και του παραλήπτη και του ποσοστού συμμετοχής των διαγωνιζομένων σε αυτό.

διαβάστε ακόμα

50.000 Τούρκοι τουρίστες θα παραθερίζουν στα Ελληνικά νησιά στα μέσα Ιουνίου
Ενδιαφέρον από 8 επενδυτικά για τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου
Τουρισμός | Aίτηση αφερεγγυότητας από τον όμιλο FTI
Ε.Ξ. Μαγνησίας | Κοινωνικός τουρισμός στη Θεσσαλία έως 12 διανυκτερεύσεις χωρίς συμμετοχή
Γερμανικός τουρισμός | Στον αέρα η διάσωση του FTI - Το χρέος, το τεχνικό πρόβλημα και η λύση "από την πίσω πόρτα"
100% Hotel Show Athens: Νέα Ημερομηνία – Επιλεγμένα Brands – Περισσότερα Workshops
Μεταπολίτευση | Συζητήσεις - Εικαστική Εγκατάσταση - Επιτελέσεις – Φιλμ
Κοινωνικός τουρισμός | 23.000 έκαναν διακοπές τον Μάϊο με voucher της ΔΥΠΑ
Πρεμιέρα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024 στην Πειραιώς 260
Το δεύτερο Elia Lesvos Confest 2024 εδραιώνει τη Λέσβο στον παγκόσμιο χάρτη των διεθνών συνεδρίων για το ελαιόλαδο