Δράσεις τουριστικής προώθησης από την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Αιγιαλείας

11-01-17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Αποφάσεις για την υλοποίηση δράσεων τουριστικής προώθησης έλαβε η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Αιγιαλείας.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Κρήτης ενέκρινε την ανάθεση ανάθεση για τη διαχείριση, συνδρομή και φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδας τουριστικού ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κρήτης www.incrediblecrete.gr, έως τις 31/12/2017, στην εταιρεία «ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ» έναντι του ποσού των  3.087,60 με ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τη Περιφέρεια η ιστοσελίδα της τουριστικού ενδιαφέροντος αποτελεί βασικό\ εργαλείο διάθεσης πληροφοριών γενικού ενδιαφέροντος για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κρήτης και πρέπει να είναι άρτια, σύγχρονη και σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα, προκειμένου να παρέχει την δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη, Έλληνα ή αλλοδαπό, να αντλήσει κάθε δυνατή πληροφορία για την Κρήτη. Ακόμη απαραίτητη θεωρείται η προμήθεια ειδικού λογισμικού με το οποίο θα «εφοδιαστεί» ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιείται στις τουριστικές δράσεις. Στόχος είναι η άρτια παρουσίαση με τη μορφή e-book του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης σε διάφορες γλώσσες, αλλά και η δυνατότητα στον δυνητικό επισκέπτη να αντλήσει το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό διακοπών που τον ενδιαφέρει με εύκολο και σύγχρονο τρόπο.

Κατά την Περιφέρεια, "καθώς το διαδίκτυο και οι λειτουργίες γύρω από αυτό διαρκώς επεκτείνονται και γίνονται ολοένα και περισσότερο αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας όλων μας, έτσι και ο τουριστικός τομέας προσανατολίζεται προς τη διαχείριση, προώθηση και ανάπτυξη των social media, νέων εφαρμογών (για smartphones, tablets, κλπ) αλλά και καινοτόμων εφαρμογών όπως συστήματα διαχείρισης προορισμού, πρόσβαση ΑΜΕΑ και πολλές άλλες".

O Δήμος Αιγιαλείας στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προώθησης αποφάσισε τη δημιουργία - εκτύπωση οκτασέλιδου ενημερωτικού τουριστικού φυλλαδίου έναντι του ποσού των 2.976 ευρώ με ΦΠΑ. Επίσης, αποφάσισε τη δημιουργία ιστοσελίδας τουριστικής προβολής έναντι του ποσού των 7.440 ευρώ με ΦΠΑ.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός