To πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Σίφνου

16-12-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Δήμος Σίφνου ενέκρινε τις δράσεις τουριστικής προβολής για το 2017.

Οι δράσεις έχουν ως εξής:

1. Αδελφοποίηση με Δήμο

2. Ανανέωση των εντύπων του Δήμου. Aποφασίστηκε η δράση να περιλαμβάνει την έκδοση ενός νέου εντύπου σε 5 γλώσσες (ελληνικά – αγγλικά – γαλλικά – γερμανικά – ιταλικά), με ενσωματωμένες πληροφορίες ειδικά για τα μονοπάτια.

3. Συνεργασία του Δήμου Σίφνου με το Εθνολογικό Μουσείο του Αμβούργου της Γερμανίας για την προβολή της Σίφνου – Η δράση περιλαμβάνει τη μετακίνηση ομάδας από τη Σίφνο στο Αμβούργο, προκειμένου να διοργανώσει events κατά το μήνα Απρίλιο του 2017 αλλά και κατά τη διάρκεια του έτους.

4. Συμμετοχή σε τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό. Η δράση περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Δήμου σε εκθέσεις στις παρακάτω χώρες: Γαλλία – Ελβετία – Γερμανία – Αυστρία – Βέλγιο – Νορβηγία – Σουηδία – Δανία – Μ. Βρετανία – Ιταλία. H τελική επιλογή των χωρών θα εξαρτηθεί και από την πρόταση της ΠΝΑ για συμμετοχή της σε εκθέσεις του εξωτερικού.

5. Επισκέψεις ξένων δημοσιογράφων & καλεσμένων – Η δράση αφορά στη φιλοξενία δημοσιογράφων ή ανθρώπων με ιδιαίτερες ιδιότητες και σχέση με τα Μ.Μ.Ε., με αφορμή τα μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα στο νησί (εκδήλωση πύργων, Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νικόλαος Τσελεμεντές”, βραβεύσεις κ.λ.π.).

6. Καθαρισμός, συντήρηση και δράσεις ανάδειξης των μονοπατιών –Η δαπάνη αφορά στον καθαρισμό, στη συντήρηση και κυρίως σε δράσεις ανάδειξης των μονοπατιών του νησιού, με στόχο την περαιτέρω προώθηση του περιπατητικού τουρισμού.

7. Προβολή της Σίφνου μέσω internet – Η δράση αφορά στη στοχευμένη -μέσω του διαδικτύου- προβολή της Σίφνου, με έμφαση σε μια χώρα εντός Ευρώπης και σε μια χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός