Δράσεις τουριστικής προώθησης από την Περιφέρεια Στ.Ελλάδος και το Δήμο Αλοννήσου

10-12-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Αποφάσεις για δράσεις τουριστικής προώθησης των περιοχών τους έλαβαν η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Δήμος Αλοννήσου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέθεσε τη παροχή υπηρεσιών μίσθωσης δύο συρμών στο Μετρό της Αθήνας από τις 12 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 8 Ιανουαρίου 2017 με ταυτόχρονη εσωτερική επικόλληση και εξωτερική επικόλληση με σκοπό την επικοινωνία και προβολή δράσης τουριστικής προβολής της Περιφέρειας στην εταιρεία "Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε." έναντι του ποσού των 12.400 ευρώ με ΦΠΑ.

Ο Δήμος Αλοννήσου ανέθεσε το έργο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στα θέματα τουριστικής πολιτικής, μάρκετινγκ και προβολής του Δήμου στην εταιρεία MTC Group έναντι του ποσού των 17.856 ευρώ με ΦΠΑ.

Στο πλαίσιο του έργου της εταιρίας περιλαμβάνονται εισηγήσεις ή μελέτη ή διερεύνηση για ενέργειες ή δράσεις που αφορούν τους τομείς τουριστικού marketing και προβολής. Ειδικότερα περιλαμβάνεται η έρευνα και η κατηγοριοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης (προσφερόμενο προϊόν, δομές και υφιστάμενοι πελάτες), η μελέτη πρόσθετων δυνατοτήτων που μπορεί να διαθέτει η περιοχή ανάλογα και με τη διεθνή ζήτηση, η δημιουργία «ταυτότητας» με ενιαιοποίηση του συνόλου των προσφερόμενων υπηρεσιών και η αξιολόγηση υφιστάμενων και νέων αγορών. Θα υποβληθούν προτάσεις σχετικά με τον τρόπο «επικοινωνίας» με το κοινό (ταξιδιωτικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι, υποψήφιοι τουρίστες), με τρόπους εκτός της κλασικής διαφήμισης. Επίσης, θα υπάρχει συμβουλευτική υποστήριξη σε ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων και προτάσεις ή εισηγήσεις για την οργάνωση εκδηλώσεων, φιλοξενιών δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων κτλ.

διαβάστε ακόμα

Δήμος Πολυγύρου: Δυνατότητα ύδρευσης ξενοδοχείου με μία προϋπόθεση
Τρίτο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων στην Καλαμάτα
Δήμος Χαλανδρίου: Πρόγραμμα θερινών διακοπών ΚΑΠΗ 2024 - Τα ποσά συμμετοχής με βάση το εισόδημα
Άυλη Ψηφιακή Κάρτα για την στήριξη του Τουρισμού Thessaly - Evros Pass 2024
Δωρεά της ΤΕΜΕΣ για μελέτη ανάδειξης της ανατολικής πλευράς της νήσου Σφακτηρίας
Γιατί η ΕΕ αγοράζει ακόμα ρωσικό αέριο;
Alltours | Ταξίδια γνωριμίας με Ολυμπιακή Ριβιέρα, Χαλκιδική και Κρήτη Γερμανών πρακτόρων
Ελληνικός τουρισμός 2023 | 5 Περιφέρειες είχαν το 90,5% των εισπράξεων και το 84% των επισκέψεων
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας