Τήνος: φιλοξενία Ρώσων από διαγωνισμό του ΕΟΤ Ρωσίας

20-09-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ρώσοι επισκέπτες που κέρδισαν σε διαγωνισμό του ΕΟΤ Ρωσίας στα social media και την ιστοσελίδα του, φιλοξενήθηκαν στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αeolis Tinos Suites  στον Μπερδεμιάρο της Τήνου και στη συνέχεια 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2016 στο Crossroad στον Τριπόταμο.

Ο διαγωνισμός είχε στόχο την προβολή στη Ρωσία των νησιών του Ν. Αιγαίου και μετά από την επιλογή των νικητών ο ΕΟΤ Ρωσίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρότειναν τη φιλοξενία 2 ενηλίκων και 1 παιδιού (3,5 ετών) σε νησί των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στην Τήνο.

Η εταιρεία AEGEAN AIR προσέφερε δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια Μόσχα-Αθήνα με επιστροφή  καθώς και η BLUE STAR χορήγησε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Ο Δήμος Τήνου συνέδραμε στη μετακίνηση των επισκεπτών. Ο ΕΟΤ Ρωσίας δεσμεύτηκε για την προβολή του νησιού της Τήνου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Από 21 Φεβρουαρίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. Ρωσίας ξεκίνησε ο πρώτος διαγωνισμός για τους χρήστες  των κοινωνικών δικτύων με σκοπό την προώθηση των περιοχών της Ελλάδας στη Ρωσική τουριστική αγορά. Ο διαγωνισμός κάθε δύο εβδομάδες παρουσίαζε μια περιφέρεια της Ελλάδας και αποτελείτο από διάφορες ενέργειες όπως κουίζ και δημιουργικό κομμάτι. 

Κάθε δύο εβδομάδες ο διαγωνισμός αφιερωνόταν σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Στην σελίδα του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. της Ρωσίας στα κοινωνικά δίκτυα  δημοσιεύθηκε  πληροφοριακό υλικό με λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη περιοχή με παρουσιάσεις, ενημερώσεις  για φυσικά και ιστορικά αξιοθέατα, παραδόσεις της περιοχής, κ.λπ.

Ο στόχος ήταν να προωθηθεί  κάθε περιφέρεια στην ρωσική τουριστική αγορά προκειμένου Ρώσοι τουρίστες να  επισκεφτούν  κάθε περιφέρεια με την ευκαιρία του Ελληνορωσικού έτους 2016. 

Στο τέλος του διαγωνισμού κάθε δύο εβδομάδες προέκυπτε ένας νικητής ο οποίος κέρδισε βραβείο – ένα πακέτο για 2 άτομα στην συγκεκριμένη περιοχή.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι