Περιφέρεια Κρήτης: Εμπλουτισμός της Ιστοσελίδας www.incredibleecrete.gr

29-08-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Tη διάθεση ποσού 3.000 με ΦΠΑ αποφάσισε να διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης για την ενημέρωση, επικαιροποίηση και εμπλουτισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας www.incrediblecrete.gr

Σύμφωνα με τη Περιφέρεια η εν λόγω ιστοσελίδα τουριστικού ενδιαφέροντος αποτελεί βασικό εργαλείο διάθεσης πληροφοριών γενικού ενδιαφέροντος για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν της Κρήτης και πρέπει να είναι άρτια, σύγχρονη και σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα, προκειμένου να παρέχει την δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη, Έλληνα ή αλλοδαπό, να αντλήσει κάθε δυνατή πληροφορία για το νησί.

Ακόμη απαραίτητη θεωρείται η προμήθεια ειδικού λογισμικού με το οποίο θα «εφοδιαστεί» ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός που θα χρησιμοποιείται στις τουριστικές δράσεις. Στόχος είναι η άρτια παρουσίαση με τη μορφή e-book του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης σε διάφορες γλώσσες, αλλά και η δυνατότητα στον δυνητικό επισκέπτη να αντλήσει το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό διακοπών που τον ενδιαφέρει με εύκολο και σύγχρονο τρόπο.

Στη δράση αυτή περιλαμβάνεται η συντήρηση, η ενημέρωση, η επικαιροποίηση, ο εμπλουτισμός, οι μεταφράσεις του περιεχομένου, οι προσαρμογές, η προβολή της, έξοδα διαχείρισης, συνδρομής και hosting της ιστοσελίδας (www.incrediblecrete.gr), αλλά και η προμήθεια και προσαρμογή ειδικού λογισμικού για να είναι λειτουργικός ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός παρουσιάσεων. Ακόμη η διαχείριση, ανάπτυξη και προώθηση social media καθώς και νέων, καινοτόμων εφαρμογών. Επίσης συμπεριλαμβάνεται η επέκταση των εφαρμογών και ο εμπλουτισμός περιεχομένου της δράσης “Creative Crete”.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια