Περιφέρεια Αττικής: Διαγωνισμός για υπηρεσίες προβολής στη Ρωσία

29-07-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Πρόχειρο διαγωνισμό προκήρυξε η Περιφέρεια Αττικής με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή σε ευρώ ανά ομάδα για την ανάδειξη μειοδότη ή μειοδοτών, οι οποίοι θα αναλάβουν την παροχή υπηρεσιών οργάνωσης και προβολής για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο ≪Έτος Ελλάδας στη Ρωσία 2016≫ με την έκθεση για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων, προϋπολογισμού  74.152 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στη Περιφέρεια Αττικής τη Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 12 π.μ. Για υπηρεσίες δημιουργίας και εκτύπωσης έντυπου επιστημονικού και ενημερωτικού υλικού ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 35.712 ευρώ ενώ για υπηρεσίες οργάνωσης μετακίνησης ατόμων και μεταφοράς υλικού ανέρχεται στο ποσό των 38.440 ευρώ. Οι προσφορές μπορούν να αποστέλλονται στην Υπηρεσία μας (Διεύθυνση Οικονομικών, Συγγρού 80-88, 3ος όροφος, γρ. 302) με οποιονδήποτε τρόπο, όπου θα παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέρχονται στην αρμόδια Δ/νση μέχρι την προηγούμενη της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού μέχρι την 13:00 μ.μ.

Ο ≪Μηχανισμός των Αντικυθήρων≫, ο οποίος ονομάστηκε έτσι επειδή ήταν ανάμεσα στα ευρήματα ενός ναυαγίου του 2ου π.χ. αιώνα στα ανοικτά της νήσου των Αντικυθήρων, είναι ένας πολύπλοκος αστρονομικός υπολογιστής, του οποίου οι προηγμένες λειτουργίες έχουν πρόσφατα αποκρυπτογραφηθεί μετά από χρόνια διεθνούς έρευνας και παρουσιάζονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Παράλληλα με την έκθεση του Μηχανισμού, θα γίνει η προβολή της Περιφέρειας Αττικής μέσω της διανομής ενημερωτικού υλικού και προβολής σχετικού βίντεο στα ρώσικα. Συγκεκριμένα ο Μηχανισμός θα εκτεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα Μουσεία της Ρωσίας, το Μουσείο Αρχιτεκτονικής του Δήμου της Μόσχας (SCHUSEV STATE MUSEUM OF ARCHITECTURE) το Σεπτέμβριο και στο Μετρό της Μόσχας τον Σεπτέμβριο του 2016. Υπολογίζεται ότι μόνο την Έκθεση θα επισκεφτούν 200.000 πολίτες.

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη