Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Δράσεις προβολής στην Τουρκία

28-07-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Η Επιτροπή Ανάπτυξης του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αποφάσισε δράσεις προβολής στην Τουρκία.

Στόχος είναι η υλοποίηση καμπάνιας προβολής του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας στην αγορά της Τουρκίας (Κωνσταντινούπολη) με στόχο την προσέλκυση κοινού εντός του 2ου εξαμήνου του 2016. Η καμπάνια βασίζεται στο concept “A true living experience” και περιλαμβάνει την υλοποίηση online πλάνου διαφήμισης σε επιλεγμένα μέσα.

Το πλάνο περιλαμβάνει διαφημίσεις Google Display ads, banner campaign και native ads, μέσα από τα οποία προωθούνται το τουριστικό προϊόν του «Ήλιου και Θάλασσα» και του πολιτισμού, καθώς και η κατηγορία «Δραστηριότητες-Φύση».

Για την υλοποίηση ενός τέτοιου έργου θα αναζητηθεί εκείνος ο ανάδοχος, που δύναται να χρησιμοποιήσει τις κατάλληλες μεθόδους ψηφιακής προώθησης και εκείνες τις γλώσσες προγραμματισμού, που απαιτούνται. Παράλληλα θα αξιολογηθεί η εμπειρία του αναδόχου, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ικανότητα αυτού να αναζητήσει τις κατάλληλες πηγές στην Τουρκία για αυτού του είδους την διαφήμιση προκειμένου να προωθηθεί η κάθε ξεχωριστή εμπειρία που θα βιώσει ο ταξιδευτής σε κάθε τόπο. Η προώθηση θα πρέπει να περιλαμβάνει δείκτες αποτελεσματικότητας και μέτρησης, σε αναλογία με το κόστος (επενδυόμενο ποσό) όπως traffic, sessions, pageviews (KPIs).

Εξίσου σημαντικό είναι να δοθεί η πρέπουσα σημασία στην δημιουργική απεικόνιση των banner και των μηνυμάτων προκειμένου να προσελκύουν τον χρήστη.

 

 

διαβάστε ακόμα

Αλλάζουν τα πάντα στην παραλιακή Βάρκιζας - Σουνίου | 10 + 1 κυκλικοί κόμβοι και ποδηλατόδρομος
Ζάκυνθος: Ανοιχτά μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα τα καταστήματα κατά τη θερινή σεζόν
Ποδηλατικός Αγώνας ΔΕΗ International Tour of Hellas
Ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα για Βρετανούς πράκτορες της ΑΒΤΑ ενόψει του συνεδρίου της στο Costa Navarino
Πράσινο φως στην πρόταση της ΤΕΜΕΣ για ίδρυση Διεθνούς Σχολής Τουρισμού και Γαστρονομίας στην Καλαμάτα
Δύο Ελληνικές παραλίες στις 50 καλύτερες στον κόσμο για το 2024 – 7 κορυφαίες στην Ευρώπη
Η τηλεργασία «απειλεί» καντίνες και κυλικεία
Σε ψηφιακή αποτύπωση το «Πολιτιστικό Καλεντάρι Πιερίας»
BTW | Επιπτώσεις στη γερμανική οικονομία από την αύξηση του αεροπορικού φόρου
Ponant: Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά με αναχώρηση από Αθήνα