ΕΟΤ: Ψηφιακός οδηγός και βίντεο για Νάξο και Μικρές Κυκλάδες

03-07-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αποφάσισε να καλύψει μέρος των εξόδων για την έλευση στην Ελλάδα  της ταξιδιωτικής συντάκτριας  κα Florence Clare Oldfield και δύο μελών συνεργείου κινηματογράφησης με σκοπό τη δημιουργία ψηφιακού ταξιδιωτικού οδηγού και προωθητικού βίντεο για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες.

Ο εν λόγω ψηφιακός ταξιδιωτικός οδηγός θα περιέχει προτάσεις διαμονής, φαγητού & ποτού, δραστηριοτήτων, τοπικών αξιοθέατων κλπ., θα προβάλει τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες ως ιδανικούς προορισμούς ειδικών μορφών τουρισμού, όπως γαστρονομικός, περιπατητικός, φύσης/περιπέτειας, ήλιου/θάλασσας και οικοτουρισμού και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.greentraveller.co.uk. Τη σύνταξη του οδηγού έχει αναλάβει η ταξιδιωτική συντάκτης, κα Florence Clare Oldfield, που συνεργάζεται με την εν λόγω ιστοσελίδα και η οποία θα επισκεφθεί τις εν λόγω περιοχές για την έρευνα και συλλογή του απαραίτητου πληροφοριακού υλικού. Η εν λόγω δημοσιογράφος θα συνοδεύεται επίσης από διμελές συνεργείο κινηματογράφησης για την παράλληλη δημιουργία βίντεο διάρκειας 1 λεπτού περίπου. Το βίντεο θα αναρτηθεί στην προαναφερθείσα ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα θα παραχωρηθεί ελεύθερο δικαιωμάτων προς χρήση στον Ε.Ο.Τ..

Επιπλέον, ο ΕΟΤ ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ποσού 3.500 ευρώ  συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για τη παράθεση επίσημου δείπνου σε 50 ξένους δημοσιογράφους επιτετραμμένους στην Ελλάδα και επιτελικούς ξένων ΜΜΕ στην Αθήνα και την ενοικίαση οπτικοακουστικού εξοπλισμού video,μικροφωνική κ.α. για τις ανάγκες της συναυλίας κλασικής μουσικής που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 5 Ιουλίου και διοργανώνεται από τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο της Αθήνας.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη