Περιφέρεια Αττικής: Μόνιμη επιτροπή διαχείρισης κρίσεως στον τουρισμό

30-04-16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Με απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου συγκροτήθηκε  μόνιμη διατομεακή επιτροπή παρακολούθησης και συντονισμού θεμάτων τουρισμού και υποβοήθησης για τη διαχείριση κρίσεων, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας.

Τα μέλη της Επιτροπής έχουν  ως εξής:

1. Κυπριανίδου Ερμίνα, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κεντρικού Τομέα, Πρόεδρος και Συντονιστής, με αναπληρώτρια την Αστρινάκη-Τσίτσου Ελένη, Περιφερειακή Σύμβουλο ΠΕ Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής.

2. Σταμέλος Ηλίας, Δήμαρχος Καισαριανής, μέλος, με αναπληρωτή τον Περρή Ιωάννη, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Δήμου Καισαριανής.

3. Καφατσάκη-Βλάχου Σταματία, Δήμαρχος Ζωγράφου, μέλος, με αναπληρώτρια την Πουρναρά-Βόσικα Ιωάννα, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Ζωγράφου.

4. Μαρκόπουλος Γεώργιος, Δήμαρχος Γαλατσίου, μέλος, με αναπληρώτρια την Λεπίδα- Ντάγλα Σοφία, Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Γαλατσίου.

5. Καμίνης Γεώργιος, Δήμαρχος Αθηναίων, μέλος, με αναπληρωτή τον Ανδρέα Γεννηματά, Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών

(Ε.Α.Τ.Α.).

6. Κατωπόδης Γρηγόρης, Δήμαρχος Βύρωνα, μέλος, με αναπληρωτή την Βασιλοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Δήμου Βύρωνα.

7. Βασιλόπουλος Αριστείδης, Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, μέλος, με αναπληρώτρια την Παπαλουκά Ευτυχία, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος.

8. Βαλασόπουλο Βασίλειο, Δήμαρχος Ηλιούπολης, μέλος, με αναπληρώτρια την Μαρκουλάκη Αικατερίνη, Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμου Ηλιούπολης.

9. Σταυριανουδάκης Μιχαήλ, Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, μέλος, με αναπληρώτρια την Σκιαδοπούλου Γεωργία, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Έργο της Επιτροπής είναι η παρακολούθηση και ο συντονισμός θεμάτων τουρισμού, η υποβοήθηση για τη διαχείριση κρίσεων, η παρακολούθηση και ο έλεγχος θεμάτων παραβατικότητας και η διατύπωση προτάσεων στα αρμόδια όργανα για τη λήψη κατάλληλων μέτρων που αφορούν στον έλεγχο των παρανομιών, στην καθαριότητα και στην ευταξία της περιοχής της Περιφερειακής Ενότητας. Στις συνεδριάσεις των Επιτροπών, δύνανται να συμμετέχουν και οι αρμόδιοι Εντεταλμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι σε θέματα Τουρισμού της Περιφέρειας Αττικής. Στις συνεδριάσεις των επιτροπών μπορεί να καλούνται για να συμμετέχουν, ανάλογα με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και επιμελητηρίων, καθώς και αρμόδιοι Διευθυντές ή άλλα στελέχη των κατά τόπους αρμόδιων δημοσίων υπηρεσιών.

διαβάστε ακόμα

Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες