Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Δράσεις προβολής στην WTM

31-10-15 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Μία σειρά δράσεων έχουν προγραμματίσει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην έκθεση τουρισμού της World Travel Market που ανοίγει τις πύλες της στο Λονδίνο τη Δευτέρα.

Αναλυτικά, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ιόνιων νήσων θα πραγματοποιήσουν μία σειρά από προγραμματισμένες συναντήσεις με media, bloggers και επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου στο Περίπτερο των Ιονίων νήσων στη WTM. Οι συναντήσεις στοχεύουν σε δημοσιογραφικές και αποστολές bloggers στον προορισμό για το 2016. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωσης γαστρονομίας στο Περίπτερο η οποία θα καλυφθεί από διεθνές τηλεοπτικό συνεργείο το οποίο θα μεταδώσει το αφιέρωμα σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Η οργάνωση των παραπάνω δράσεων έχει ανατεθεί στην εταιρεία Νόησις Α.Ε. έναντι 15.000 ευρώ.

Επιπλέον στην  εταιρεία Νόησις Α.Ε. ανετέθη από τη Περιφέρεια έναντι 3.500 ευρώ το έργο καλλιέργειας δημιουργικών ιστοριών για τη προσέλκυση δημοσιογραφικών αποστολών και προτάσεων διακοπών στο προορισμό. Οι ιστορίες θα είναι η βάση του περιεχομένου για την ειδική σελίδα WTM στη ψηφιακή πλατφόρμα DiscoverGreece. Η ειδική ιστοσελίδα θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κατεβάζουν προωθητικό υλικό για τα νησιά και θα γίνεται υπερσύνδεση με τις σελίδες των προορισμών που ήδη υπάρχουν στο DiscoverGreece. Eπίσης, η εταιρεία θα δημιουργήσει ειδικό φυλλάδιο (2.500 τεμάχια) που θα διανεμηθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης σε ειδικά κοινά κ.α. Τέλος θα εκδώσει δελτίο τύπου με φωτογραφικό υλικό που θα σταλεί στα Media σε Βρετανία και Ελλάδα και σε πάνω από 15.000 επαφές τουριστικού ενδιαφέροντος στη χώρα μας. 

διαβάστε ακόμα

Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια