Προβολή των τουριστικών επιχειρήσεων Καρπενησίου στην Κρήτη

30-09-15 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του Δήμου Καρπενησίου και σε συνέχεια της επιτυχημένης προώθησης του τόπου μας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, επόμενος σταθμός είναι η Κρήτη.

Τρεις περιοχές του νησιού, στα μέσα του Οκτώβρη, θα φιλοξενήσουν το τουριστικό περίπτερο.

Εκπρόσωποι του δήμου και των τουριστικών φορέων της περιοχής θα βρεθούν σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά με σκοπό να προωθήσουν και να διαφημίσουν τις ομορφιές του Δήμου αλλά και να προβάλλουν τις δυνατότητες που έχει ο επισκέπτης ταξιδεύοντας στο Καρπενήσι.

Όσοι βρεθούν στο περίπτερο του Δήμου θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν παραδοσιακά προϊόντα αλλά και να προμηθευτούν τουριστικά έντυπα του Δήμου αλλά και διαφημιστικά φυλλάδια των επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό και για την δική τους προβολή και προώθηση στις τρεις πρωτεύουσες, ο δήμος καλεί τους επιχειρηματίες που ανήκουν στο Δήμο Καρπενησίου να παραδώσουν τα ενημερωτικά- διαφημιστικά φυλλάδια των επιχειρήσεών τους στο χώρο του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας (Τσιαμπούλα Νικολάου 5, κάτω από την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο του ΚΑΠΗ) τις ώρες 10:00-12:00μ ώστε να διανεμηθεί και να προωθηθεί στο χώρο του περιπτέρου που θα στηθεί για τη δράση. Το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων είναι 50€ για τις ξενοδοχειακές μονάδες και 30€ για τα ενοικιαζόμενα και εστιατόρια, καφετέριες. Ο μέγιστος αριθμός εντύπων που μπορεί κάποια επιχείρηση να αποστείλει για το σύνολο των τριών παρουσιάσεων στην Κρήτη είναι 3.000 τεμάχια.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2237080036. Η προθεσμία προσκόμισης των φυλλαδίων λήγει την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου.

Η Κρήτη αποτελεί τον πρώτο σταθμό των δράσεων της τουριστικής προβολής του Δήμου, με στόχο τη διεύρυνση αντίστοιχων ενεργειών σε διάφορα μέρη της χώρας μας.

διαβάστε ακόμα

EOT | Δράσεις προβολής της Ρόδου, Κω, Πάτμου και Λέσβου σε Γαλλία και Ρουμανία
Ξενοδοχεία | Η HotelBrain μίσθωσε το πρώην Hotel Nikopolis στη Θεσσαλονίκη
Η επίσκεψη της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά
Ρόδος: Σε εξέλιξη η διαδικασία σφράγισης της επιχείρησης με ξαπλώστρες μέσα στη θαλασσα
Πράσινο φως για καταδυτικό πάρκο στα Μέγαρα
Δήμος Μεγαρέων: Πρόταση για συμμετοχή στο πρόγραμμα προσβασιμότητας παραλιών
Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Αποχώρηση από διαδημοτικό Οργανισμό
Ναυτική Εβδομάδα στον Βόλο 2024
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στη Βαλένθια
Προς... «αλυσιδοποίηση» η Ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή αγορά