Ρόδος: Επιβράβευση τουριστών, που επισκέφτηκαν το νησί μέχρι και 100 φορές!

22-06-15 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου, της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος απένειμε τιμητικές διακρίσεις σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην αίθουσα εθιμοτυπίας στο Δημαρχείο της Ρόδου απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους εξής φίλους της Ρόδου:

Στον κύριο Reinhardt και στην κυρία Iris Hapke από τη Γερμανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Cavo D΄ Oro» και βρίσκονται στη Ρόδο για 100η φορά.

Στον κύριο Tony και στην κυρία Jean Powell από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Nathalie» και βρίσκονται στη Ρόδο για 57η φορά.

Στην κυρία Karn Hjelbak από τη Νορβηγία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Pearl» και βρίσκεται στη Ρόδο για 50η φορά.

Στον κύριο Alan Broome από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Ixian Grand» και βρίσκεται στη Ρόδο για 46η φορά.

Στον κύριο Gerd και στην κυρία Gerhild Loruenser από την Αυστρία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Ladiko» και βρίσκονται στη Ρόδο για 42η φορά.

Στην κυρία Dorte Vivi Baden από τη Δανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Pearl» και βρίσκεται στη Ρόδο για 40η φορά.

Στην κυρία Ria Antonaros από τις Η.Π.Α. που διαμένει στα Κοσκινού και βρίσκεται στη Ρόδο για 40η φορά.

Στην κυρία Liv Marghethe Fjeldstad από τη Νορβηγία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Pearl» και βρίσκεται στη Ρόδο για 34η φορά.

Στον κύριο Paul και στην κυρία Jill Painter από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Anixis Apartments» και βρίσκονται στη Ρόδο για 30η φορά.

Στον κύριο Ton De Vries και στην κυρία Fleurien Verkerk από την Ολλανδία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Brightstar» στο Φαληράκι και βρίσκονται στη Ρόδο για 30η φορά.

Στον κύριο Allan και στην κυρία Clenys Fazackerley από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Ixian Grand» και βρίσκονται στη Ρόδο για 27η φορά.

Στην κυρία Mary Rumsey από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Ibiscus» και βρίσκεται στη Ρόδο για 22η φορά.

Στην κυρία Αρετή Καισίδου από την Αθήνα που διαμένει στο ξενοδοχείο «Marie» και βρίσκεται στη Ρόδο για 20η φορά. Σημειώνεται ότι η κυρία Καισίδου είναι η πρώτη Ελληνίδα επαναλαμβανόμενη επισκέπτρια που βραβεύεται από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.

Στον κύριο Arsene και στην κυρία Henriette Pennartz από το Λουξεμβούργο που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Pasalis Apartments» και βρίσκονται στη Ρόδο για 16η φορά.

Στον κύριο George και στην κυρία Sharon Theobald από τη Μεγάλη Βρετανία που βρίσκονται στη Ρόδο για 15η φορά.

Στον κύριο Stephen Norbury και στην κυρία Jacqueline Turnbull από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένουν στο ξενοδοχείο «Ixian Grand» και βρίσκονται στη Ρόδο για 12η φορά.

Στην κυρία Eileen Bowley από τη Μεγάλη Βρετανία που διαμένει στο ξενοδοχείο «Nafsika» και βρίσκεται στη Ρόδο για 10η φορά.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνών Σχέσεων και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου αφού απένειμε τις τιμητικές διακρίσεις στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της Ρόδου, τους ευχαρίστησε για την αγάπη που έχουν για το νησί μας και ευχήθηκε σύντομα να βρεθούν και πάλι στη Ρόδο. «Σας θεωρούμε φίλους και συντοπίτες μας και σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη, τη φιλία και τη στήριξή σας» είπε μεταξύ άλλων η κυρία Χατζηλαζάρου απευθυνόμενη στους τιμώμενους.

Σημειώνεται ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες της Ρόδου αποτελούν ένα πολύτιμο στοιχείο του Ροδιακού τουρισμού καθώς είναι αυτοί που στη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας στηρίζουν το Ροδιακό τουριστικό προϊόν και το προωθούν με κάθε ευκαιρία στους συμπατριώτες τους. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, προτιμούν τη Ρόδο για το κλίμα της, τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της και τις ποιοτικές υπηρεσίες που τους παρέχονται στα ξενοδοχεία που έχουν επιλέξει σταθερά να διαμένουν.

διαβάστε ακόμα

Τη Δευτέρα ξεκινούν οι αιτήσεις για 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ
Πρώτες Ελλάδα και Κύπρος στο γενικό δείκτη ικανοποίησης των ξενοδοχείων στη Μεσόγειο τον Απρίλιο
Δ. Καραλής: Η Ε.Ξ. Μεσσηνίας καλωσορίζει την αεροπορική σύνδεση  Καλαμάτας - Κρήτης
Η Περιφέρεια της Κρήτης πληροί τις προϋποθέσεις για τον τίτλο της "Ευρωπαϊκής Περιφέρειας Γαστρονομίας"
Ε.Ξ. Ρόδου: Συνάντηση με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης
H νέα Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου
FedHATTA: Σκανδαλωδώς άδικη η επιδότηση λεωφορείων μόνο για τα ΚΤΕΛ και όχι για τα τουριστικά γραφεία
Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή της παράκαμψης της Γιάλοβας στη Μεσσηνία
Το Skiathos Palace Hotel φύλακας του περιβάλλοντος | Γαλάζια σημαία για 14η χρoνιά - βραβεύσεις για τις πράσινες δράσεις
Time: Η Lamda Development στις 100 πιο επιδραστικές εταιρίες στον κόσμο