Περιφέρεια Θεσσαλίας: Διαγωνισμός για την προβολή του Ολύμπου

15-05-15 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

H Περιφέρεια Θεσσαλίας προκήρυξε πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο τη συμφερότερη προσφορά για την παραγωγή στερεοσκοπικού οπτικοακουστικού περιεχομένου, για την προβολή και προώθηση της περιοχής του Ολύμπου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 50.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Ως καταληκτική προθεσμία κατάθεσης προσφορών ορίσθηκε η 19η Μαΐου. στο γραφείο 2.41, του Διοικητηρίου της Περιφέρειας (Πλατεία Ρήγα Φεραίου).

Το αντικείμενο του έργου είναι η παραγωγή [στερεοσκοπικού] οπτικοακουστικού περιεχομένου, για την προβολή και προώθηση της περιοχής του Ολύμπου. Το παραδοθέν υλικό θα είναι κατάλληλο για την προβολή του στην αίθουσα της Ελασσόνας (και κατ’ επέκταση και της Καλαμπάκας) και ένα τμήμα του θα είναι κατάλληλο για την ενσωμάτωσή του στο τουριστικό portal της Αναθέτουσας Αρχής.

Τα παραγόμενα βίντεο 3D, θα πρέπει να καλύπτουν την περιοχή ενδιαφέροντος σε ποσοστό τουλάχιστον 70% σε σχέση με το απεικονιζόμενο σχήμα χάρτη που έχει προσδιορισθεί από την αναθέτουσα αρχή στη περιοχή του Ολύμπου.  Η βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί στην περιοχή που υπάγεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, δηλαδή στην ευρύτερη περιοχή Ελασσόνας, με έμφαση σε σημεία ενδιαφέροντος (φυσικού κάλλους, ιστορικά-μυθολογικά, κλπ) και δη σε εκείνα με μεγαλύτερη δυσκολία πρόσβασης (για αύξηση του πλήθους ενδιαφερομένων). Η οριστικοποίηση της περιοχής και των σημείων θα γίνει, με βάση την προσφορά, σε συνεννόηση με την Αναθέτουσα Αρχή.

Η λήψη θα είναι στερεοσκοπική και θα πρέπει να γίνει σε κατάλληλες ατμοσφαιρικές συνθήκες (πχ έλλειψη υγρασίας), ώστε το αποτέλεσμα να έχει καθαρή εικόνα, με ωραία και φυσικά χρώματα. Θα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε εναέρια λήψη και κάποια πλάνα να υπερβαίνουν, εφόσον είναι εφικτό, το ύψος του υψηλότερου σημείου της περιοχής.

Ο Ανάδοχος, στην προσφορά του, θα πρέπει να καταθέσει χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης του έργου, το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει τους πέντε μήνες, αναφέροντας τα χρονικά σημεία παράδοσης του κάθε παραδοτέου, λαμβάνοντας υπόψη ότι η σταδιακή παράδοση είναι ιδιαίτερα επιθυμητή, καθώς βοηθάει το έργο του ελέγχου.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ