Ο HAPCO στηρίζει τη διοργάνωση της έκθεσης Greek Tourism Expo

21-07-14 | HAPCO

Τη συνεργασία του με την εταιρία Leaderexpo, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της έκθεσης Greek Tourism Expo, ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 5-7 Δεκεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Εxpo, μέλος του HAPCO, στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το διεθνές συνέδριο με θέμα «Ο ελληνικός τουρισμός στη νέα εποχή», forums για τη γαστρονομία και την κρουαζιέρα, αλλά και πρόγραμμα Hosted Buyers που φέρει τη σφραγίδα της εταιρίας Travel Media Applications. Οι Hosted Buyers που θα προσκληθούν θα προέρχονται από τις κλασσικές αγορές της Ευρώπης όπως Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, κ.λ.π., από νέες αγορές, όπως Ρωσία, Πολωνία, Ινδία και Τουρκία, από χώρες της Βαλτικής και από τις ανερχόμενες χώρες της Ασίας συμπεριλαμβανομένης και της Κίνας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Δεκεμβρίου το 2ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Τουρισμού Digi.Travel, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του τουριστικού κλάδου για τα δρώμενα στον τουρισμό. Το 2ο Digi.travel θα φιλοξενήσει σειρά διεθνών ομιλητών οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος στα ταξίδια και τον τουρισμό ενώ θα δοθεί μεγάλη έμφαση σε πετυχημένα case studies, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, των εταιριών και των επαγγελματιών οι οποίοι διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους στο online travel.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο