HAPCO: Ενημέρωση του υπουργείου Τουρισμού για θέματα συνεδριακού τουρισμού

30-07-19 | HAPCO

Ενημερωτική συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού για θέματα που απασχολούν το Συνεδριακό και MICE Τουρισμό είχαν η πρόεδρος και η γενική γραμματέας του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων, HAPCO, κυρίες Ειρήνη Τόλη και Σίσσυ Λυγνού. 

Σε συνάντηση τους στο υπουργείο Τουρισμού, με τον υπουργό κ. Χάρη Θεοχάρη και τον υφυπουργό κ. Μάνο Κόνσολα, παρουσίασαν το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων και τους ενημέρωσαν διεξοδικά για όλα τα θέματα που απασχολούν το Συνεδριακό και MICE Τουρισμό.

Οι κύριοι Θεοχάρης και Κόνσολας άκουσαν τα θέματα που απασχολούν τον HAPCO και επισήμαναν ότι επιθυμούν τη συνεισφορά του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος είναι αυτός που κράτησε όρθιο τον ελληνικό τουρισμό τα χρόνια της κρίσης και θα δοθεί έμφαση στην ανταγωνιστικότητα, την καινοτομία αλλά και τη βιωσιμότητα.

Ο υπουργός ενημέρωσε το προεδρείο του Συνδέσμου ότι, εντός του επόμενου εξαμήνου σε συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού, θα εκπονηθεί ένα δεκαετές σχέδιο για τον τουρισμό και υπογράμμισε ότι θα ακολουθήσει στενή συνεργασία καθώς πολλά από τα πάγια αιτήματα είναι ήδη στον προγραμματισμό του.

Επίσης, ο HAPCO ενημέρωσε εγγράφως τους νέους υπουργούς Υγείας κ. Κικίλια και Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη για το έργο και τις δραστηριότητές του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος στην Ελλάδα.

Επισημαίνεται ότι τα Γραφεία του HAPCO θα είναι κλειστά στις 9-27 Αυγούστου.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι