Ακόμα μια διεθνής επιτυχία για την P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A

11-12-15 | HAPCO

Ύστερα από τέσσερις Συνόδους Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας, επτά Συνόδους του ΝΑΤΟ, δυο Συνόδους Κορυφής του OSCE, η εταιρεία P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A. ανέλαβε και το 22ο OSCE Ministerial Council, που έλαβε χώρα στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2015, στο Βελιγράδι. Η ανάθεση για την κάλυψη όλων των συνεδριάσεων του Συμβουλίου, με υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ήρθε για να επισφραγίσει την ηγετική θέση την οποία κατέχει πλέον στην Ευρώπη η εταιρεία στην κάλυψη τέτοιων μεγάλων εκδηλώσεων.  

Το Ministerial Council (Υπουργικό Συμβούλιο) είναι το κέντρο λήψεων αποφάσεων και το διοικητικό όργανο του OSCE. Το Συμβούλιο αυτό, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, παρέχει την δυνατότητα στους σαράντα τέσσερις (44) Υπουργούς Εξωτερικών και στις πάνω από 70 αντιπροσωπείες κρατών του OSCE, που ξεπερνούν τον αριθμό των 2.000 συμμετεχόντων, καθώς και στις χώρες εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς, να αξιολογήσουν τις δραστηριότητες του OSCE κατά το προηγούμενο έτος και να παρουσιάσουν τις εθνικές τους θέσεις πάνω σε ζητήματα ασφαλείας.  

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και οι Υπουργοί Εξωτερικών που παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, της Τουρκίας Μαβλούτ Τσαβούσογλου και ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιάννης Αμανατίδης συζήτησαν και για την κρίση μέσα και γύρω από την Ουκρανία, την μετανάστευση, την τρομοκρατία και άλλες κοινές προκλήσεις εντός και εκτός της περιοχής του OSCE. Επίσης, το Συμβούλιο καθόρισε την πορεία των μελλοντικών εργασιών του Οργανισμού με την Γερμανία, για την ανάθεση της Προεδρίας από την 1η Ιανουαρίου 2016.

Η P.C. PODIMATAS AUDIOVISUAL S.A. υποστήριξε με τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, την Υπουργική Αίθουσα Ολομέλειας, τις πέντε προπαρασκευαστικές αίθουσες της Συνόδου, τις αίθουσες των διμερών συνομιλιών, παράλληλα με τα Επίσημα Δείπνα Εργασίας καθώς και το Κέντρο Τύπου και την αίθουσα της Συνέντευξης Τύπου. Για την κάλυψη τους χρησιμοποιήθηκε μεγάλος όγκος εξοπλισμού, μεταξύ άλλων 45 καμπίνες διερμηνείας, 2500 δέκτες μετάφρασης, 600 συνεδριακά μικρόφωνα, 20 projectors υψηλής ευκρίνειας, κ.ά..

 

Νέα

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»