FedHATTA: Λαμπερή δεξίωση για τους αμερικανούς πράκτορες της ASTA στο Ζάππειο

16-04-18 | FEDHATTA

Δεξίωση για δεκάδες αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες, με παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, κρασί, μουσική και χορούς από την Ελλάδα διοργάνωσε χθες το βράδυ στο Ζάππειο Μέγαρο η FedHATTA, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του συνεδρίου της ASTA, Athens ASTA Destination Expo που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, τους αμερικανούς συνέδρους υποδέχθηκε η μπάντα του Δήμου Αθηναίων. Κατά την είσοδό τους στο Ζάππειο Μέγαρο, τους συνέδρους υποδέχθηκαν μέλη και χορευτές του Εθνομουσικολογικού Ιδρήματος Πέτρου Γ. Ζήση με παραδοσιακές φορεσιές.

Οι αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακά ποτά ελληνικής παραγωγής, από κρασί και μπύρες μέχρι ποτά με βάση τη μαστίχα, θαύμασαν από κοντά είδη λαϊκής τέχνης αντιπροσωπευτικά του ελληνικού πολιτισμού και στη συνέχεια απόλαυσαν πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Προσφέρθηκαν ακόμη γαστρονομικές προτάσεις από την Κρήτη και το Νότιο Αιγαίο. 

Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδια και χορούς από την Ελλάδα, σε μελωδίες που έχουν ταυτιστεί στο εξωτερικό με τη χώρα μας, όπως ο Ζορμπάς, που ανέβασαν το κέφι και ξεσήκωσαν τους αμερικανούς τουριστικούς πράκτορες.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι