Οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες της ASTA γνωρίζουν το ελληνικό γιώτινγκ

30-03-18 | FEDHATTA

Tην ευκαιρία να γνωρίσουν το ελληνικό γιώτινγκ και να διερευνήσουν ευκαιρίες συνεργασίας με επαγγελματίες του θαλάσσιου τουρισμού, θα έχουν οι Αμερικανοί τουριστικοί πράκτορες και επισκέπτες του μεγάλου συνεδρίου Athens ASTA Destination Expo 2018, στις 16 Απριλίου, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων για το συνέδριο που θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες διεξαγωγής του στην Αθήνα (14-17 Απριλίου 2018).

Δεκάδες εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων των ΗΠΑ θα επισκεφθούν το Φεστιβάλ Yachting – Γιορτή Θαλάσσιου Τουρισμού (12-16 Απριλίου) στη μαρίνα Αλίμου, έπειτα από πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, η οποία πρωταγωνίστησε στην επιλογή της Ελλάδας και της Αθήνας ως τόπου διεξαγωγής του εφετινού συνεδρίου της ASTA.

Εκεί, οι Αμερικανοί σύνεδροι θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών και στα παρουσιαζόμενα σκάφη που θα ελλιμενισθούν στη μαρίνα, αλλά και να έρθουν σε άμεση επαφή με επαγγελματίες και brokers του ελληνικού γιώτινγκ.

Το φεστιβάλ διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και η εταιρία MACT MEDIA που δραστηριοποιείται στην ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στη διοργάνωση τουριστικών εκθέσεων. 

Στους αμερικανούς επισκέπτες της έκθεσης θα προσφερθούν παραδοσιακά ελληνικά εδέσματα, αντιπροσωπευτικά της ελληνικής γαστρονομίας, από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις».

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι