FedHATTA: Συνάντηση εργασίας με το Ποτάμι

06-03-17 | FEDHATTA

Τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό τουρισμό και τον κλάδο των τουριστικών γραφείων της χώρας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εκπρόσωποι του Ποταμιού με το την Ομοσπονδία Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας, FedHATTA, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερωθούν οι εκπρόσωποι του κόμματος σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις παράνομες τουριστικές δραστηριότητες που στερούν φορολογικά και ασφαλιστικά έσοδα από τη χώρα, ενώ επισημάνθηκε και η ανάγκη να συσταθεί εξειδικευμένο Τουριστικό Επιμελητήριο ως μετεξέλιξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε επίσης τους εκπροσώπους του Ποταμιού για τις συντεχνιακές πρακτικές που εδώ και χρόνια υπονομεύουν τη δραστηριότητα των τουριστικών γραφείων.

Η συνάντηση εργασίας διεξήχθη στο πλαίσιο των επαφών που με πρωτοβουλία της πραγματοποιεί η FedHATTA με στόχο να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με βουλευτές όλων των κομμάτων προκειμένου να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο στο κοινοβούλιο.

Από το Ποτάμι, στη συνάντηση μετείχαν από τον Τομέα Επιχειρηματικότητας η Τομεάρχης κα Άντα Γ. Γαρουφαλιά, ο Γραμματέας κ. Γιάννης Ευγενίδης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος κ. Γιώργος Αμυράς.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»