Η συμβολή του ΕΟΤ στη διοργάνωση στην Αθήνα της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders

17-03-24 | ΕΟΤ

O ΕΟΤ ενέκρινε την υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης-συμμετοχής στη διοργάνωση της Συνόδου Κορυφής 2024 Women Political Leaders (WLP), που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21 Μαρτίου, με τη συμμετοχή 200 συνέδρων και συνοδών τους και αφορά στην παροχή υπηρεσιών μεταφορικών μέσων.

Στη Σύνοδο θα βραβευτούν γυναίκες-πολιτικοί, που με το έργο τους έχουν βοηθήσει στον αγώνα για την απάλειψη των στερεοτύπων και των διακρίσεων στην πολιτική, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Η εν λόγω δράση συνδιοργανώνεται από την WPL και την Ελληνική Κυβέρνηση, η οποία εκπροσωπείται από το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Ο φορέας Women Political Leaders (WPL) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εκλεγμένων και εντεταλμένων γυναικών, πολιτικών ηγετών από 130 χώρες και περισσότερες.

Η Σύνοδος Κορυφής του WPL αποτελεί τη μεγαλύτερη παγκόσμια συνάντηση γυναικών πολιτικών, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται και ορισμένες από τις σημαντικότερες διεθνείς προσωπικότητες, παρέχοντας την ευκαιρία στις γυναίκες που κατέχουν ηγετικές θέσεις να διασυνδεθούν, να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για καλές πρακτικές και λύσεις σχετικά με την επίτευξη της ισότητας και του μετασχηματισμού της κοινωνίας μας, με γνώμονα την ενδυνάμωση των Δημοκρατιών.

 

διαβάστε ακόμα

Κρήτη | Φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων από τη Ν. Αφρική και πανεπιστημιακού/αρθρογράφου ΑμεΑ
Επικυρώθηκε ο πίνακας επιτυχόντων στο πρόγραμμα κατάρτισης στο επάγγελμα του ξεναγού στο Α.Π.Θ.
Booking.com | Όλες οι νέες τάσεις στα οικογενειακά ταξίδια το 2024: Α.Ι., νταντάδες στις διακοπές και οι νέοι jet setters
Τα 4 ξενοδοχειακά deals στο α΄ 4μηνο του 2024
ΣΥΡΙΖΑ | Κίνδυνος απώλειας γαλάζιων σημαιών από τις ελληνικές παραλίες
KAYAK: Το Ηράκλειο Κρήτης στους 10 πιο περιζήτητους προορισμούς των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2024
Δεύτερο Elia Lesvos Confest "Ελαιόλαδο και Υγεία" - φιλοξενείται σε ελαιοτριβείο της οικογένειας Ελύτη
Transavia France: Νέα χειμερινή σύνδεση Τουλούζη – Ντουμπάι - Αθήνα
Βενετία | Το τέλος εισόδου απέφερε στο Δήμο έσοδα 7 μηνών μέσα σε 8 ημέρες!
Τζουμέρκα | Πώς ο «Μύλος Κλίφκης» θα μετατραπεί σε χώρο εστίασης, αναψυχής και εναλλακτικού τουρισμού