ΕΟΤ: Δράσεις στήριξης του διεθνούς αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra CRETA 2024

04-03-24 | ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ θα στηρίξει οικονομικά τη διοργάνωση του διεθνούς αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra CRETA 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 10 Μαρτίου στο Ορεινό Μυλοπόταμο Ψηλορείτη - Θέση Μυγερό.

Η διοργάνωση του διεθνούς αγώνα Ορειβατικού Σκι Pierra CRETA 2024 αποτελεί σημείο αναφοράς για την Ελληνική Επικράτεια. Ο συγκεκριμένος αγώνας θεωρείται πανευρωπαϊκά ως ένας από τους σημαντικούς αγώνες του ορειβατικού σκι, μέσω του οποίου προάγεται ο αθλητικός τουρισμός.

Παράλληλα ο ΕΟΤ ενέκρινε την υλοποίηση 2 ταξιδιών εξοικείωσης. Ειδικότερα ενέκρινε την υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης από 7 έως 13 Μαρτίου για τη συμμετοχή του κ. Antoni Massague Palau, μέλους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκι Ορειβασίας, στον ορειβατικό αγώνα. Το ταξίδι διοργανώνεται από την Υπηρεσία Εξωτερικού Ισπανίας, Πορτογαλίας και Χωρών Λατινικής Αμερικής.

Eπίσης, εγκρίθηκε η υλοποίηση ταξιδιού εξοικείωσης από τις 6 έως τις 11 Μαρτίου με τη συμμετοχή της Πολωνής δημοσιογράφου κυρίας Barbara Ryszarda Suchy που εξειδικεύεται στο ορειβατικό σκι, με σκοπό να καλύψει δημοσιογραφικά τη διοργάνωση Pierra Creta. Το ταξίδι διοργανώνεται από την Υπηρεσία Εξωτερικού Πολωνίας.

 

διαβάστε ακόμα

Νέες Τεχνολογίες στη Φιλοξενία και τον Τουρισμό | Ενημέρωση των μελών της Ε.Ξ. Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη Κεφαλογιάννη σε προσβάσιμη για ΑΜΕΑ παραλία της Γλυφάδας
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων αναβαθμίζει την ψηφιακή της παρουσία
Airbnb | Τι ζητούν Έλληνες και ξένοι το καλοκαίρι - Μαρούσι (!), Χαλάνδρι (!), παραθαλάσσιοι και βιωματικοί προορισμοί...
Focus Bari | 1 στους 3 Έλληνες παίζουν τυχερά παιχνίδια τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα
Σε τιμές... Μονακό οι βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι
Γερμανικός τουρισμός: Σε υψηλά πενταετίας η διάθεση για διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Διεθνείς εκδηλώσεις του Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ
Κρήτη | Υψηλές προσδοκίες για τις τουριστικές ροές από τις Αραβικές Χώρες
Jet2.com και Jet2holidays | Άνοιξε το χειμερινό πρόγραμμα 2025-2026 σε ηλιόλουστους προορισμούς