Συνεργασία Visit Greece-Wego: Η Ελλάδα πιο κοντά στους ταξιδιώτες από τη Μ. Ανατολή

17-08-22 | ΕΟΤ

H μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα της Μ. Ανατολής και της Β. Αφρικής Wego και η Visit Greece ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους, η οποία προσφέρει στους ταξιδιώτες τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές και όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για να προγραμματίσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα.

Οι Wego και Visit Greece θα παρουσιάζουν τις καλύτερες εμπειρίες της Ελλάδας μέσα από εξατομικευμένο περιεχόμενο και οδηγούς που περιλαμβάνουν όλες τις εκδηλώσεις και τα ενδιαφέροντα που μπορεί κανείς να εξερευνήσει, από δραστηριότητες περιπέτειας, άγρια φυσικά τοπία, όμορφες παραλίες μέχρι την ελληνική αρχιτεκτονική και την ιστορία.
Επιπλέον, μέσα από το Wego, στόχος της Ελλάδας είναι οι ταξιδιώτες να συνδυάζουν περισσότερους από έναν προορισμούς και εμπειρίες κατά τον προγραμματισμό τους.

Οι ταξιδιώτες από τη Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται περισσότερο από την περιοχή ΜΕΝΑ για ταξίδια στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2022, με μερίδια 42% και 11% αντίστοιχα. Η Αίγυπτος είναι τρίτη κατά σειρά και ακολουθεί το Κουβέιτ, η Ιορδανία, η Τουρκία και το Ομάν.

Η διάρκεια των ταξιδιών τα οποία έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση ανέρχεται σε 4-7 ημέρες, οι μοναχικοί ταξιδιώτες κυριαρχούν στις αναζητήσεις για Ελλάδα με μερίδιο 64% και ακολουθούν τα ζευγάρια (19%) και οι οικογένειες (11%), ενώ τα ταξίδια με επιστροφή αντιπροσωπεύουν το 74%.

Καταγράφουμε αυξημένη ζήτηση για αυτόν τον κοσμοπολίτικο κόμβο (Ελλάδα) από την περιοχή ΜΕΝΑ και συνεχίζουμε να παρέχουμε στους χρήστες μας τους καλύτερους προορισμούς που αξίζει να εξερευνήσουν, με την Ελλάδα να είναι «must» για όλους τους ταξιδιώτες, δήλωσε ο επικεφαλής πωλήσεων και διευθυντής ΜΕΝΑ και Ινδίας της Wego, Mamoun Hmedan.

Ο γ.γ. του ΕΟΤ, κ. Δημήτρης Φραγκάκης χαρακτήρισε τη Wego μια από τις πλατφόρμες με τη μεγαλύτερη επιροή στον Αραβικό κόσμο και τόνισε ότι στόχος είναι να προωθηθεί η Ελλάδα ως ιδανικός προορισμός για ζευγάρια, για μοναχικούς ταξιδιώτες αλλά και για οικογενειακές διακοπές.

Η πλατφόρμα Wego ιδρύθηκε το 2005 και έχει έδρα στο Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

διαβάστε ακόμα

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο