Ο ΕΟΤ σε εκδηλώσεις του Alltours στην Αυστρία

24-10-19 | ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ αποφάσισε την αγορά χορηγικού πακέτου το οποίο περιλαμβάνει 4 πόλεις / σταθμούς στην Αυστρία του Roadshow του Τour Operator  Alltours το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 30 Οκτωβρίου.

Οι διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 Οκτωβρίου στη Βιέννη στις 28 Οκτωβρίου στο Graz στις 29 Οκτωβρίου στο Velden και στις 30  Οκτωβρίου στο Linz στο πλαίσιο της προώθησης του καλοκαιρινού προγράμματός του, έτους 2020, με την επωνυμία Αlltours Dinnerpartys Summer 2020. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με σημαντικούς εταίρους, όπως χώρες, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Alltours, αεροπορικές, ασφαλιστικές εταιρείες και ξενοδοχεία. Θα συμμετέχουν στελέχη και πράκτορες ταξιδιωτικών γραφείων (περίπου 80 ανά εκδήλωση), οι οποίοι θα ενημερωθούν για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Tour Operator με ιδιαίτερη έμφαση στο τουριστικό προϊόν και στους προορισμούς των συμμετεχόντων χωρών.

Ο ΕΟΤ εκτιμά ότι θα υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες επαφών και ενημέρωσης για τους ελληνικούς προορισμούς (Κρήτη, Ρόδος, Κως, Ολυμπιακή Ακτή, Χαλκιδική, Κέρκυρα, Σάμος, Θάσος, Κυκλάδες: Μύκονος, Σαντορίνη, Νάξος, Πάρος) που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του Alltours.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ισχυρός επενδυτικός προορισμός η Αθήνα - για πρώτη φορά στο top10 των προτιμώμενων ευρωπαϊκών πόλεων
Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Γαλάζια Σημαία 2024 | Πρωταθλήτρια επί 30 χρόνια η Ισπανία- δεύτερη η Ελλάδα