ΕΟΤ: Οικονομική συμμετοχή στο Αthens Flying Week 2019

19-09-19 | ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ θα συμμετέχει οικονομικά έναντι αντισταθμιστικών οφελών στη διοργάνωση της εκδήλωσης του 8ου Αthens Flying Week 2019 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου στη Τανάγρα.

Το A.F.W. έχει θεσμοθετηθεί ως μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές διοργανώσεις της Ευρώπης, στην οποία συμμετέχουν παγκοσμίου φήμης πιλότοι και αεροπορικές ομάδες. Συγκεκριμένα, το A.F.W. έχει σχεδιασθεί ώστε να απευθύνεται τόσο σε εξειδικευμένο κοινό π.χ. τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αεροπόρους της Πολεμικής, Πολιτικής και Γενικής αεροπορίας –τους αερομοντελιστές) όσο και στο ευρύ κοινό κάθε ηλικίας που θέλει να αποκτήσει την εμπειρία μιας πτήσης με ένα μικρό αεροπλάνο ή μέσω προσομοιωτή και να παρακολουθήσει μοναδικές αεροπορικές επιδείξεις.

Το A.F.W. αποτελεί ένα project, το οποίο σταδιακά και χρόνο με τον χρόνο θεσμοθετείται ως μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο λεκανοπέδιο Αττικής και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που πραγματοποιηθούν σε διάφορα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας. Όπως διαφαίνεται από την μέχρι στιγμής επιτυχημένη πορεία της όλης διοργάνωσης, η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί πόλο έλξης τουρισμού είτε για επισκέπτες που θα έρθουν μέσω αερογραμμών είτε για αυτούς που θα έρθουν με το δικό τους αεροπλάνο. Μέσω της παρακολούθησης του συγκεκριμένου show δίνεται η δυνατότητα στους θεατές να ζήσουν από κοντά τις απογειώσεις και προσγειώσεις των αγαπημένων τζετ σε απόσταση αναπνοής, να φωτογραφηθούν δίπλα στα αεροσκάφη της μεγαλύτερης στατικής έκθεσης των τελευταίων χρόνων και να ζήσουν εμπειρίες με τους παγκοσμίου φήμης πιλότους αλλά και τους πιλότους των μαχητικών τζετ στο μεγαλύτερο airshow της Νοτιανατολικής Ευρώπης.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών-στην πλειοψηφία τους υψηλού κοινωνικού και οικονομικού επιπέδου, με ειδικό ενδιαφέρον για τα αεροπλάνα και σχετικές με αυτά δραστηριότητες (αεραθλητισμός)-, αλλά και για ένα ευρύτερο κοινό, προσθέτοντας ένα νέο τουριστικό προϊόν στην πόλη των Αθηνών (η οποία προβάλλεται επίσης ως προορισμός city break) και συμβάλλοντας στην παραγωγή θετικών ειδήσεων για την πόλη και κατ’ επέκταση τη χώρα συνολικά.

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων