ITB Berlin 2019: Διεθνείς διακρίσεις για την Ελλάδα και την υπουργό Τουρισμού

08-03-19 | ΕΟΤ

Με το βραβείο της καλύτερης Υπουργού Τουρισμού παγκοσμίως βραβεύτηκεη Υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στον διεθνή θεσμό PAΤWA International Awards που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στο πλαίσιο της έκθεσης τουρισμού ITB.

Τα PAΤWA International Awards απονέμονται κάθε χρόνο από την Ένωση Ταξιδιωτικών Συντακτών Ασίας -Ειρηνικού (PATWA)την τελευταία εικοσαετία στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανίακαι για πρώτη φορά η Ελλάδα ήταν υποψήφια και απέσπασε τρία βραβεία στον σημαντικό αυτό θεσμό. Το βραβείο απένειμε στην κα Κουντουρά ο τέως Γενικός Γραμματέας  του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, κ. TalebRifai.

 Η κα Κουντουρά παρέλαβε ακόμη για την Ελλάδα το βραβείο του καλύτερου προορισμού αναψυχής παγκοσμίως της PATWA“Best LeisureDestination” για το 2019. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η Υπουργός τιμήθηκε στο πλαίσιο των PAΤWA International Awards από το Ινστιτούτο Γυναικών της Νότιας Ασίας (ISAW), με το βραβείο “WomanΑchiever”, ως κορυφαία γυναίκα-ηγέτης στην ανάπτυξη του παγκόσμιου τουρισμού και για την έντονη κοινωνική της δράση σε θέματα γυναικών και παιδιών.

Επίσης, νωρίτερα παρέλαβε από την Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας, κα ElizaJeanReid, σε ξεχωριστή τελετή των IIPTI Global Awards for EmpoweredWomen in Tourism “CelebratingHer”, το βραβείο του Διεθνούς Ινστιτούτου για την Ειρήνη μέσω του Τουρισμού (IIPTI) “TourismStrategy&Resilience” για την επιτυχημένη τουριστική στρατηγική της Ελλάδας.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»