Ο EOT σε εκδήλωση του National Geographic Traveler Ρουμανίας

26-11-18 | ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ αποφάσισε να αγοράσει χορηγικό πακέτο στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης του περιοδικού National Geographic Traveler Ρουμανίας, για την συμπλήρωση 10 ετών κυκλοφορίας του που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι (Caro Hotel) στις 27 Νοεμβρίου.

Το γραφείο του ΕΟΤ Ρουμανίας εκτιμά ότι η συμμετοχή του Οργανισμού στην εν λόγω εκδήλωση αποτελεί πολύ σημαντική ειδική ενέργεια προβολής για την Ελλάδα ως σημαντικό προορισμό στην αγορά της Ρουμανίας δεδομένου ότι το ΝG TRAVELER αποτελεί για τους Ρουμάνους επαγγελματίες του τουρισμού σημαντικότατο εργαλείο προώθησης νέων προϊόντων και νέων τουριστικών προορισμών .

Το εν λόγω περιοδικό παρέχει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών μέσα από ποιοτικά κείμενα και φωτογραφίες. Επομένως έχει αναγνωρισθεί ως το πιο αξιόπιστο και σοβαρό ταξιδιωτικό περιοδικό στη Ρουμανία τόσο από τους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και από τους αναγνώστες του. Συγκεκριμένα το εν λόγω περιοδικό απευθύνεται σε κατοίκους αστικών περιοχών με ανώτερο εισόδημα και εκπαίδευση ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στους 60.000 αναγνώστες . Ο μέσος αναγνώστης τον ΝG TRAVELER πραγματοποιεί πολλά ταξίδια και τουλάχιστον 7ήμερες διακοπές.

διαβάστε ακόμα

Ν.Χαρδαλιάς | Τουρισμός πολυτελείας: Συνεργασία της Αθήνας- Αττικής με το Ντουμπάι
Εορταστικό χωριό το Πεδίο του Άρεως από τα ερχόμενα Χριστούγεννα
Ευρωπαϊκός τουρισμός 2024 | Ποια σύννεφα σκιάζουν την ανάκαμψη - ETC: +14,3% οι ταξιδιωτικές δαπάνες
Φεστιβάλ Comic Con στη Θεσσαλονίκη
12ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας
21η Ιππική Συνάντηση Μεσσαράς στο Ηράκλειο Κρήτης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στην Αμαλιάδα
Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA) | Η Ελλάδα υποδέχεται πανέτοιμη τους τουρίστες
Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023