O ΕΟΤ στην έκθεση Travel Connexion 2018 του Τhomas Cook στη Φρανκφούρτη

06-11-18 | ΕΟΤ

Στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Τ.Ο. Thomas Cook και με στόχο την περαιτέρω προβολή της Ελλάδας στη γερμανική τουριστική αγορά, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας συμμετείχε στην Έκθεση Travel Connexion 2018, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στη Φρανκφούρτη. Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Thomas Cook και έχει ως αντικείμενο την παρουσίαση του θερινού του προγράμματός του με τη συμμετοχή των συνεργατών του και πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν συνολικά 400 εκθέτες-τουριστικοί φορείς που δραστηριοποιούνται στη γερμανική αγορά και συνεργάζονται με τον συγκεκριμένο Τ.Ο., όπως Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρίες, καθώς και πλήθος ξενοδοχείων από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων από την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω, παρουσιάζοντας το προϊόν της επόμενης τουριστικής περιόδου. Ιδιαίτερα σημαντική, εξάλλου, ήταν η προσέλευση του επαγγελματικού κοινού, αφού στην Έκθεση συμμετείχαν φέτος 2.400 εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων από όλη τη Γερμανία.

Τα αποτελέσματα από την ελληνική συμμετοχή κρίνονται ως ιδιαιτέρως θετικά καθώς, μετά τις ενημερωτικές συναντήσεις που είχαν οι Έλληνες επαγγελματίες με τους εκπροσώπους των γερμανικών τουριστικών γραφείων, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι το 2019 θα αποδειχτεί μία ακόμα επιτυχημένη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό σε σχέση με την αγορά της Γερμανίας.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»