Πρόγραμμα τουριστικής προβολής στη Ρωσία από τον ΕΟΤ

02-11-18 | ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ ενέκρινε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Γραφείου του Οργανισμού στη Ρωσία, σε διεθνή μέσα, συνολικού ύψους 245.103 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

-Yandex: Αγορά διαφημιστικού χώρου στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη Ρωσική μηχανή διαδικτυακής αναζήτησης Yandex, για την διαφημιστική προβολή του ΕΟΤ με banners, RTB + Video, με απόδοση καμπάνιας 61.396.233 impressions, έως και το Δεκέμβριο.

- Profit travel: Διαδικτυακή πλατφόρμα με κοινό Β2Β  113.600 συνδρομητές email newsletters και 80.000 εγγεγραμμένους χρήστες με κάλυψη της Ρωσίας , του Καζακστάν, της Λευκορωσίας, της Ουκρανίας, του Αζερμπαϊτζάν, της Λετονίας ,της Λιθουανίας, της Γεωργίας, της Αρμενίας, του Ουζμπεκιστάν και του Κιργιστάν. Λειτουργεί με μοναδικό στόχο να βοηθήσει τα τουριστικά γραφεία στις πωλήσεις τους, με διοργάνωση on line fairs, workshops, εκπαιδευτικά on line σεμινάρια για διάφορους προορισμούς.

-l’Officiel Voyage: Δύο ολοσέλιδες διαφημιστικές καταχωρήσεις στην έντυπη έκδοση στα τεύχη Νοεμβρίου –Δεκεμβρίου, τέσσερεις σελίδες αρθρογραφία στην ιστοσελίδα του περιοδικού, για το Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

-National Geographic Traveller: Μία  ολοσέλιδη διαφημιστική καταχώρηση + δύο σελίδες αρθρογραφία στην έντυπη έκδοση του περιοδικού, στο τεύχος Δεκεμβρίου.

-Seasons magazine: Τρεις σελίδες αφιέρωμα διαφημιστικής προβολής της Ελλάδας, ως τουριστικού προορισμού 365 μέρες τον χρόνο, στο τεύχος Δεκεμβρίου.

-RGLCI AGORA: Αγορά χώρου για την τοποθέτηση branding-banner στις κεντρικές σελίδες τριών κομβικών ιστοσελίδων.

-APOLLO COMMUNICATIONS GROUP: Υπαίθρια διαφήμιση. Αγορά χώρου για την τοποθέτησηκαι καλλιτεχνική απόδοση με την τεχνική του graffiti, υπαίθριας διαφήμισης του ΕΟΤ, που αποτελεί μια από τις πιο μοντέρνες διαφημιστικές τάσεις στη ρωσική πρωτεύουσα και έχει αγκαλιαστεί από επίσημες δημοτικές Αρχές και τους κατοίκους της πόλης, του διαφημιστικού υλικού και των συνθημάτων του ΕΟΤ με έμφαση στο Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας, στον πολιτισμό και τις πνευματικές σχέσεις με τη Ρωσία, σε πλευρικό τοίχο κεντρικού κτιρίου της Μόσχας με ορατή όψη στον κεντρικό οδικό δακτύλιο της πόλης.

-Konnov Media: Μετάδοση 450 ραδιοφωνικών διαφημιστικών σποτ διάρκειας 15΄΄ δευτερολέπτων, σε εννέα ραδιοφωνικούς σταθμούς, έως και τον Δεκέμβριο.

 

 

διαβάστε ακόμα

Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων