ΕΟΤ: Δαπάνες προβολής σε συνέδριο στην Αθήνα και σε workshop στην Ολλανδία

17-10-18 | ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ έλαβε αποφάσεις για δαπάνες τουριστικής προώθησης σε συνέδριο στην Αθήνα και σε workshop στην Ολλανδία.

Αναλυτικά, ενέκρινε δαπάνη ύψους 15.000 ευρώ με ΦΠΑ για την αγορά του χορηγικού πακέτου «Patron» στο συνέδριο Μediterranean Resort & Hotel Real Estate Forum (MR&H), που θα λάβει χώρα στην Αθήνα από τις 17 έως τις 19 Οκτωβρίου και το οποίο διοργανώνει η εταιρεία Questex LLC σε συνεργασία με την Enterprise Greece για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, το MR&H προσελκύει πλήθος διεθνών επενδυτών, που αναζητούν νέες ευκαιρίες στην περιοχή της Μεσογείου ή επιθυμούν να επεκτείνουν το υπάρχον χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περαιτέρω εξαγορές. Επιπλέον, στο συνέδριο συμμετέχουν ιδιοκτήτες και στελέχη διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων, operators, καθώς και επαγγελματίες του χώρου που εργάζονται για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας.

Εξάλλου, ο ΕΟΤ ενέκρινε δαπάνη για την συμμετοχή του γραφείου του στις Κάτω Χώρες στα media workshop Travel PRESSentation 2018, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 18 Οκτωβρίου  στην Ουτρέχτη (Ολλανδία). Θα συγκεντρώσουν εκπροσώπους Τύπου από εθνικές και τοπικές εφημερίδες, επαγγελματικό τύπο, ταξιδιωτικά, lifestyle και ειδικευμένων μορφών τουρισμού περιοδικά, influencers (bloggers, youtubers)

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ η διοργανώτρια εταιρία Marketing USP θεωρείται ως μια από τις σημαντικότερες εταιρίες δημοσίων σχέσεων στην Ολλανδική Τουριστική Αγορά η δε εκδήλωση / workshop αποτελεί μια σημαντική πλατφόρμα επικοινωνίας για επαφή και συνεργασίες για την υλοποίηση δημοσιογραφικών αποστολών στην Ελλάδα και την ενημέρωση των δημοσιογράφων και bloggers για τους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς των προορισμών.

 

διαβάστε ακόμα

Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους
Η συμβολή του ΞΕΕ στην τουριστική ανάδειξη του Έβρου
To πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour Κρήτης - Μαλεβίζι στις 28 Μαΐου
Το προεδρείο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ
Ταξίδι γνωριμίας με τη Ρόδο από αποστολή της Jet2Holidays
Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή