ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις στην Ολλανδία και τη Βρετανία

01-10-18 | ΕΟΤ

Αποφάσεις έλαβε ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού σε εκδηλώσεις τουριστικού ενδιαφέροντος στην Ολλανδία και τη Βρετανία.

Αναλυτικά ενέκρινε δαπάνη 10.285 ευρώ με ΦΠΑ ως οικονομική συμμετοχή του γραφείου του στις Κάτω Χώρες στη διοργάνωση B2B workshop για τον ποδηλατικό τουρισμό στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ στις 2 Οκτωβρίου από την εταιρία Aviareps Netherlands, με την συμμετοχή 50 τουριστικών πρακτόρων και Tour Operators που ενδιαφέρονται να εντάξουν τον ποδηλατικό τουρισμό στα πακέτα τους.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, το εν λόγω workshop είναι ιδιαίτερα σημαντικό διότι στοχεύει στην προβολή της Ελλάδας και ειδικότερα στην ποικιλομορφία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος καθώς και στην ενημέρωση της τουριστικής αγοράς της Ολλανδίας, για την διεύρυνση των επιλογών προτάσεων των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Επίσης, ο ΕΟΤ ενέκρινε δαπάνη η οποία θα καταβληθεί στην διοργανώτρια εταιρεία - περιοδικό Travel Bulletin/ εκδοτική εταιρεία Alain Charles Publishing (Travel) Ltd για τη συμμετοχή του γραφείου του Οργανισμού στο Ην. Βασίλειο και την Ιρλανδία στο εκπαιδευτικό trade event τουρισμού πολυτελείας του γνωστού βρετανικού περιοδικού Travel Bulletin, με τίτλο: “Travel Bulletin Luxury Showcase – Watford”, το οποίο θα λάβει χώρα στο Mercure Watford Hotel, στις 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ τo ανωτέρω luxury showcase απευθύνεται σε επιλεγμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες, με στόχο την ενημέρωσή τους για προορισμούς πολυτελείας και νέες τάσεις στο χώρο. Στην  εν λόγω εκδήλωση, αναμένεται να παρευρεθούν 50-60 τουριστικοί πράκτορες, οι οποίοι, σε μορφή speed networking, θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τις εξελίξεις και την ανάπτυξη του τουρισμού πολυτελείας σε χώρες, προορισμούς, καθώς και για τις νέες επενδύσεις, ενώ θα ενημερωθούν για νέα πακέτα διακοπών και πτήσεις, νέα ξενοδοχειακά προϊόντα κλπ.

 

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο