O ΕΟΤ στηρίζει το συνέδριο Icomia World Marinas Conference

28-09-18 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού αποφάσισε τη διάθεσης ποσού 37.200 ευρώ με ΦΠΑ, ως οικονομική συμμετοχή του, στην δράση που αφορά στη διεξαγωγή του Συνεδρίου ICOMIA WORLD MARINAS CONFERENCE , που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Πολιτισμού «Κέντρο Σταύρος Νιάρχος», από 25 έως 27 Οκτωβρίου, από την Ένωση Μαρίνων Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η αναφερόμενη ενέργεια προβολής είναι ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερα σημαντική και άπτεται του σκοπού και της αποστολής του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού καθότι έχει ως στόχο την εξωστρέφεια, προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό και παράλληλα τον συνεδριακό. Αποτελεί μια ευκαιρία ανάδειξης των δυνατοτήτων και των τεράστιων προοπτικών που έχει η Χώρα μας στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού και ειδικότερα στις μαρίνες.

Η ελληνική ακτογραμμή αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα, αναγνωρισμένα πεδία παγκοσμίως για το ναυτικό τουρισμό και όλος ο κλάδος των μαρίνων θα συγκεντρωθεί το 2018 στην Αθήνα για να συζητήσει τις διεθνείς εξελίξεις του τομέα και να εμπνευστεί από τις νέες επενδύσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ολοένα αυξανόμενη σημασία του τουρισμού στην ελληνική οικονομία. Αυτή η μορφή τουρισμού άλλωστε απευθύνεται σε άτομα υψηλού κοινωνικού και μορφωτικού επιπέδου που είναι εκείνα που διαμορφώνουν τάσεις (opinion leaders) στη παγκόσμια αγορά.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων