Βραβείο ATOR στον ΕΟΤ Ρωσίας για τη συνεργασία με τους t.o's

10-09-18 | ΕΟΤ

Το βραβείο του καλύτερου γραφείου εθνικού οργανισμού τουρισμού στη Ρωσία ως προς την συνεργασία του με τους τουρ οπερέιτορ κέρδισε ο ΕΟΤ Ρωσίας στα ATOR Travel Awards, που απονέμει κάθε χρόνο η Ένωση Ρώσων Τουρ Οπερέιτορ (ATOR). 

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του ΕΟΤ Ρωσίας κ.Πολύκαρπος Ευσταθίου κατά τη διάρκεια της ειδικής τελετής, που πραγματοποιήθηκε στο Technopark Skolkovo στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο ATOR ευχαρίστησε τον κ.Ευσταθίου για την εξαιρετική συνεργασία την τελευταία 5ετία, χάρη στην οποία πραγματοποιήθηκαν στη Ρωσία πολλές δράσεις για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού και του πολιτισμού.  

"Σας ευχαριστούμε πολύ που μας βοηθήσατε να καταλάβουμε τη Ρωσία. Χωρίς υποστήριξη και βοήθεια, είναι αδύνατο να δουλέψουμε σε οποιαδήποτε χώρα, ιδιαίτερα σε μια τόσο μεγάλη όσο είναι η Ρωσία ", τόνισε ο κ. Ευσταθίου στην τελετή.

Βραβεία ελαβαν, επίσης, οι εθνικοί οργανισμοί τουρισμού Βουλγαρίας, Πολωνίας και Ισπανίας για άλλες κατηγορίες υπηρεσιών (καλύτερο ιστότοπο, καινοτόμα προσέγγιση της αγοράς κλπ)

Στη Ρωσία δραστηριοποιούνται 50 γραφεία εθνικών τουριστικών οργανισμών και, όπως είπε, η εκτελεστική διευθύντρια της ATOR κυρία Μ. Lomidze, κάθε  γραφείο έχει το δικό του ξεχωριστό πελονέκτημα στις δράσεις του, γι αυτό και η επιλογή των νικητών αποτελεί μια δύσκολη διαδικασία.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»