Αξιολόγηση των υπαλλήλων στον ΕΟΤ

04-06-18 | ΕΟΤ

Ξεκινά σήμερα η διαδικασία αξιολογήσεων των υπαλλήλων και προϊσταμένων των οργανικών μονάδων στον ΕΟΤ.

Η απόφαση που υπέγραψε ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνος Τσεγας για το παραπάνω θέμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

1. Για το χρονικό διάστημα από τις 4/6/2018 έως και τις 14/6/2018, καλούνται όλοι οι Αξιολογούμενοι του ΕΟΤ, υπάλληλοι και προϊστάμενοι οργανικών μονάδων όλων των επιπέδων:

-να εισέλθουν στην εφαρμογή «Αξιολόγηση» του διαδικτυακού τόπου http://hr.apografi.gov.gr/ με τους προσωπικούς κωδικούς του taxis.

- να συμπληρώσουν τα στοιχεία της Έκθεσης Αξιολόγησης που τους αφορούν: α) τα στοιχεία του φορέα υπηρέτησης, β) το ακριβές χρονικό διάστημα της περιόδου αξιολόγησης, γ) τα στοιχεία του αξιολογούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, κατηγορία/εκπαιδευτική βαθμίδα, κλάδος/ειδικότητα, βαθμός και θέση ευθύνης που κατέχει), δ) τους τίτλους σπουδών του αξιολογούμενου και την επιμόρφωση που τυχόν παρακολούθησε κατά το 2017, ε) τη συνοπτική περιγραφή του έργου που επιτελέσθηκε από την οργανική μονάδα στην οποία ανήκει ο αξιολογούμενος, καθώς και του έργου που επιτελέσθηκε από τον ίδιο τον αξιολογούμενο στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του κατά το 2017.

-να προχωρήσουν στην υποβολή της Έκθεσης Αξιολόγησής τους το αργότερο μέχρι τις 14/6/2018.

-να προσέλθουν σε συμβουλευτική συνέντευξη κατόπιν πρόσκλησης του Α΄ Αξιολογητή τους, να ενημερωθούν για τα βασικά σημεία της συνέντευξης που θα καταχωρηθούν στην εφαρμογή από τον Α΄ Αξιολογητή και να υποβάλουν, εντός δύο εργάσιμων ημερών, εφόσον υπάρχουν, τυχόν απόψεις-αντιρρήσεις, τις οποίες ο Α΄ Αξιολογητής θα λάβει υποχρεωτικά υπόψη του πριν τη συμπλήρωση της βαθμολογίας, κατά τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 4369/2016.

2. Για το χρονικό διάστημα από τις 15/6/2018 έως και τις 29/6/2018, καλούνται όλοι οι Α΄ Αξιολογητές του ΕΟΤ, προϊστάμενοι οργανικών μονάδων όλων των επιπέδων:

- να εισέλθουν στην εφαρμογή «Αξιολόγηση» του διαδικτυακού τόπου http://hr.apografi.gov.gr/ με τους προσωπικούς κωδικούς του taxis.

- να προβούν στην αξιολόγηση των υφισταμένων τους, ως πρώτοι ιεραρχικά προϊστάμενοι, με βάση τα παρακάτω κριτήρια: α) τη βαθμολογία για κάθε επιμέρους κριτήριο του άρ. 18 του Ν. 4369/2016, με έναν ακέραιο βαθμό από το 0 έως το 100, αφού λάβουν υποχρεωτικά υπόψη τη συμβουλευτική συνέντευξη που διενεργήθηκε προηγουμένως και τις τυχόν απόψεις-αντιρρήσεις του αξιολογούμενου, εφόσον υπεβλήθησαν, β) την παράθεση ειδικής αιτιολογίας, η οποία βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και αντικειμενικά στοιχεία, για βαθμολογία κάθε επιμέρους κριτηρίου με βαθμό 90 και πάνω ή μικρότερη του 60, γ) τα βασικά σημεία της συμβουλευτικής συνέντευξης που διενεργήθηκε με τον αξιολογούμενο, κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και οπωσδήποτε πριν τη βαθμολόγησή του, κατά τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 4369/2016.

- να προχωρήσουν στην υποβολή των Εκθέσεων Αξιολόγησης όλων των υφισταμένων τους το αργότερο μέχρι τις 29/6/2018.

3. Για το χρονικό διάστημα από τις 2/7/2018 έως τις 13/7/2018, καλούνται όλοι οι Β΄ Αξιολογητές του ΕΟΤ, προϊστάμενοι οργανικών μονάδων όλων των επιπέδων:

-να εισέλθουν στην εφαρμογή «Αξιολόγηση» του διαδικτυακού τόπου http://hr.apografi.gov.gr/ με τους προσωπικούς κωδικούς του taxis.

- να προβούν στην αξιολόγηση των υφισταμένων τους, ως δεύτεροι ιεραρχικά προϊστάμενοι, με βάση τα παρακάτω κριτήρια: α) τη βαθμολογία για κάθε επιμέρους κριτήριο του άρ. 18 του Ν. 4369/2016, με έναν ακέραιο βαθμό από το 0 έως το 100, β) την παράθεση ειδικής αιτιολογίας, η οποία βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και αντικειμενικά στοιχεία, για βαθμολογία κάθε επιμέρους κριτηρίου με βαθμό 90 και πάνω ή μικρότερη του 60.

-να προχωρήσουν στην υποβολή των Εκθέσεων Αξιολόγησης όλων των υφισταμένων τους το αργότερο μέχρι τις 13/7/2018.

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός