ΕΟΤ: Συμμετοχή σε εκδηλώσεις στη Βρετανία και την Ιταλία

12-03-18 | ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Βρετανία και την Ιταλία για τουριστική προώθηση.

Αναλυτικά, ο ΕΟΤ Μεγ. Βρετανίας και Ιρλανδίας θα συμμετάσχει στη διοργάνωση γαστρονομικής εκδήλωσης, με τον τίτλο SYMPOSSIO σε τρείς πόλεις της Βρετανίας  (London, Δευτέρα 12 Μαρτίου, Cheshire – Aldrinham , Τετάρτη 14 Μαρτίου  και Edinburgh Πέμπτη 15 Μαρτίου) με απώτερο στόχο την προβολή της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ το Sympossio αποτελεί μία εξωστρεφή δράση μέσω της οποίας προβάλλεται η πλούσια γαστρονομική παράδοση της χώρας μας και η μοναδική εμπειρία του ελληνικού φαγητού. Η βιωματική εμπειρία που προσφέρεται στους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις αυτές λειτουργεί ως ένα διαδραστικό ταξίδι, το οποίο δύναται να επηρεάσει την τουριστική ζήτηση και τη δημιουργία ταξιδιωτικών πακέτων προς τη χώρα μας.

Στις εν λόγω γαστρονομικές εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν τουριστικοί πράκτορες που συνεργάζονται με το βρετανό Τ.Ο. Classic collection Holidays σε έκαστη εκ των τριών πόλεων και προωθούν την Ελλάδα στους πελάτες τους, καθώς και δημοσιογράφοι και travel bloggers. Μέσω των γαστρονομικών αυτών events, οι εκπρόσωποι του Γραφείου ΕΟΤ  Ην.Βασιλείου & Ιρλανδίας που θα λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις σε κάθε πόλη, θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν βρετανούς τουριστικούς πράκτορες, να τους ενημερώσουν για τα νέα τουριστικά προϊόντα της χώρας μας και λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς και να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών μας για περαιτέρω μελλοντικές συνεργασίες.

Επίσης, το γραφείο του ΕΟΤ στην Ιταλία θα συμμετάσχει στο workshop που διοργανώνεται στις 13 Μαρτίου στο αεροδρόμιο της Βενετίας, με τίτλο «Venice Airport Workshop – Summer 2018 Edition». Το workshop θα επισκεφτούν εκπρόσωποι των Tour Operators και των τουριστικών πρακτορείων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Η συμμετοχή του Γραφείου είναι δωρεάν. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 15:30 και θα διαρκέσει μέχρι τις 21:15.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι